Jobbsafari är en del avschibsted logo

Controller

Aston Harald Mekaniska AB · Kristinehamn · Ansök senast 22 mars

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Aston Harald MV i Kristinehamn är ett verkstadsföretag med en bred kärnkompetens i tillverkning, bearbetning, kvalificerad svetsning och montage av tunga och medeltunga komponenter, produkter och kompletta systemleveranser för lokala och globala kunder. Våra kunder verkar inom branscher som Marin, Energi, Försvar samt övriga maskinkomponenter till medeltung och tung industri. Vi är ett ungt företag men trots det med många års erfarenhet inom verkstadsindustri. Vår tydliga vision; att bygga Sveriges och Nordens största och bästa produktionspartner inom tung och medeltung bearbetande industri. Vi är idag 60 anställda och omsätter 80 milj. SEK.

Controller

Aston Harald erbjuder ett intressant och utmanande jobb för dig som med energi och ambition vill bidra till en stabil och lönsam utveckling. Du bidrar aktivt med utveckling och analys av företagets ekonomiska läge samt med förslag till förändringar och förbättringar inom verksamheten. Ingår aktivt i företagets ledningsgrupp.

Rollen som Controller innebär ett ansvar för ekonomiska analyser kopplat till produktionen, från kalkyl till utfall. Förståelse av orderhantering mot kund från inköp till fakturering och likviditetsflöden. Arbeta med instruktioner och flöden i affärssystemet avseende lagerhantering och kalkyler samt upprätta budget. Rapporterar med koncernens övriga ekonomer, VD och CFO kontinuerligt. Avsikten med tjänsten som Controller är också att växa in i en roll som Ekonomichef.

Din profil

Vi söker dig som är utbildad civilekonom eller motsvarande samt har några års erfarenhet från tillverkande bolag. Du är lösningsorienterad, besitter god produktionsförståelse, är kommunikativ och en god lagspelare som gillar att samarbeta och innehar förmågan att entusiasmera och engagera människor i din omgivning. Analytisk och driven i arbetssättet samt van att kombinera operativt med strategiskt ekonomiarbete. Vi söker dig som kommer att medverka långsiktigt.

Du är mån om att sätta dig in i och förstå helheten i verksamheten och arbetar med hög noggrannhet. För att lyckas i rollen som Controller är du självklart en engagerad och lösningsorienterad person, du ställer dig positiv till förändringar och har ett flexibelt synsätt.

I rollen bidrar du med stort engagemang och ett gott samarbete samt är förtroendeingivande, trygg och lyhörd till din omgivning. Självklart talar och skriver du såväl svenska som engelska. Vi ser gärna att du har goda kunskaper i Monitor eller något motsvarande

Välkommen med din ansökan ”Controller” till info@hrresurs.com. Senast 11 mars 2021. Mer information får du av vår rekryterare Pär Hyllienmark, HR Resurs AB, 0738-206060.


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Aston Harald Mekaniska AB

Placering

Kristinehamn

Kontaktperson

Hyllienmark Rekrytering & Resurs AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons