Jobbsafari är en del avschibsted logo

Controller till ITW Sverige // Bredaryd

Controller till ITW Sverige // Bredaryd

Oddwork · Värnamo · Ansök senast 17 juni

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

ITW Sverige är marknadsledande utvecklingsleverantör till fordonsindustrin. Vi specialiserar oss på små komplexa komponenter och fästelement i plast. Genom att skapa effektiva och skräddarsydda lösningar för våra välkända kunder har vi lyckats bygga ett mycket starkt varumärke som bevisar att det är detaljerna som är avgörande. ITW Sverige ingår organisatoriskt i ITW Global Automotive Fastener Group, som sedan några år tillbaka är inne i en mycket expansiv fas. Med fem personer på vårt konstruktion-och försäljningskontor i Göteborg och 55 personer på fabriken i Bredaryd, är vi fortfarande på en tillväxtresa. Tillsammans med Oddwork söker vi därför efter en sylvass Controller - redo för sitt nästa äventyr!


Om tjänsten som Controller
Här blir du spindeln i nätet - med närheten till produktionen och de globala nyckeltalen har du alla förutsättningar för att kontrollera siffrorna såväl operativt som strategiskt. Med årsredovisning, månads-, kvartals- och årsbokslut som stående inslag i din vardag väntar även kontakt med interna och externa revisorer. I nära samarbete med övriga avdelningar godkänner du nya leverantörer, tar hand om reklamationer och följer upp processer. Med ditt intresse och erfarenhet av personalansvar tar du dig an de frågor som rör HR. Du kommer nämligen vara vår HR-representant för Sveriges del då vi redan har en HR på global nivå. Vill du ha ännu mer ansvar? Vad bra. Du kommer även att vara en del av vår ledningsgrupp där ditt intresse för det analytiska och strategiska arbetet hjälper oss att sätta både en års- och långtidsplan för vår enhet här i Sverige. Sedan förekommer även möten med divisionen i England, Frankrike och Italien för att dela siffror och erfarenheter för att lära av varandra. Detta är en väldigt viktig roll där du också kommer att utvecklas enormt mycket på vägen. Har du en driven ådra och en omtanke för människorna runt omkring dig? Tänkte väl det. Då är den här rollen som klippt och skuren för dig.

Vi söker dig som...
... arbetar bäst under tight tidsram. Om det så är i förberedelser inför kvällens begivenheter eller inför bokslut. I tidsbrist såväl som när tid finns är du minutiös i ditt utförande. Inget lämnas åt slumpen vilket bottnar sig i din sansade och trygga personlighet. Som kommunikativ och lyhörd ledare älskar du att se dina kollegor växa och samtidigt växa tillsammans med dem.

Våra önskemål till dig:
  • Någon typ av ekonomiutbildning
  • Några års erfarenhet från jobb i internationellt företag
  • Älskar Excel
  • Din svenska och engelska i såväl tal som skrift är klockren
  • Meriterande om du har haft personalansvar sedan tidigare
Varför ITW Sverige?
På ITW Sverige möts du av ett team som är fast bestämda på att utveckla den högsta detaljkvalitén på marknaden. Som en del av företaget får du följaktligen en nyckelroll med utrymme att påverka samt givetvis en chans att utvecklas yrkesmässigt. Till dina generösa förmåner hör alltifrån friskvård till företagshälsovård och fem veckor semester. Utöver dessa förmåner kommer du även få möjligheten att jobba hemifrån någon dag i veckan. Man styr helt enkelt sitt arbete och får mycket frihet under ansvar. Med många internationella kontakter, låg personalomsättning och möjligheten att jobba med kompetenta människor i ett tryggt företag, tror vi att du kommer trivas väldigt bra hos oss. Låter det intressant? Då är du intressant för oss.

START: Omgående

PLATS: Bredaryd

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön

KONTAKT: Senior Talent Manager Johanna Ek, johanna@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2021-06-21

Visst känner du dig träffad? Skriv i ansökan om hur du ser möjligheter där andra fastnar. Skicka sedan in din ansökan och CV med en gång då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi ser fram emot att höra från dig!

Vi på Oddwork är övertygade om att världen skulle bli en bättre plats om alla följde sina drömmar. Att hjälpa talanger nå sina drömmar är därför: vår dröm. Och vi lever för att uppfylla den sju dagar i veckan - 365 dagar om året. Du kan kalla oss för en drömfabrik, eller rätt och slätt: rekryterings- och employer brandingbolag. Vi matchar talanger med nästa karriäräventyr och hjälper företag att skapa än starkare företagskulturer. Vi vet nämligen att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår! Nyfiken och vill veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här, eller ta del av vår företagskultur redan nu genom att hoppa i din supersuit bland flamingos och popcornmaskiner i vårt mobilspel Oddgame. Finns för gratis nedladdning i App Store och Google Play!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Oddwork

Placering

Värnamo

Kontaktperson

Oddwork Sweden AB

031892835

Dela jobbannonsen

Anmäl annons