Jobbsafari är en del avschibsted logo

Controller till deltidsuppdrag på mediabolag 

Controller till deltidsuppdrag på mediabolag 

Vindex AB · Stockholm · Ansök senast 25 feb.

Deltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Har du bred erfarenhet av controlling och redovisningskunskaper? Vi på Vindex är just nu ute efter en Controller på deltid för vår kunds räkning. Uppdraget startar så snart som möjligt och pågår i ungefär fyra månader. Som Controller axlar du en utvecklande roll där du bland annat hanterar och effektiviserar bolagets ekonomiflöde.

Placering: Centrala Stockholm

Huvudsakliga arbetsuppgifter för rollen som Redovisningskonsult till mediabolag:

  • Cash flow
  • Budget-, forecast - och analysarbete
  • Bokslutsarbete
  • Effektivisera och utveckla ekonomiska processer och rutiner

Kvalifikationer och personliga egenskaper för rollen som Redovisningskonsult till mediabolag:

Vi söker dig som har en universitetsexamen inom ekonomi och som har flerårig erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du har goda kunskaper inom controlling och arbetslivserfarenhet inom redovisning är också ett starkt plus. Därtill har du ett genuint systemintresse och en förmåga att effektivisera och utveckla ekonomiska processer.

Som person är du engagerad med en förmåga att sätta dig in i en situation på ett snabbt och effektivt sätt. Du är strukturerad och noggrann, med en analytisk ådra. Utöver det drivs du av att driva förbättringsprocesser inom ditt område. Till sist har du en positiv inställning och förlitar dig gärna på din goda kommunikativa förmåga!

Sök rollen idag!

Rekryteringen sker i samarbete med Vindex. Kan denna tjänst passa dig? Skicka in ditt CV i Word-format och ange referensnummer RPC2086. Tveka inte att kontakta ansvarig rekryterare Rolf Pettersson (rolf.pettersson@vindex.se, 070-340 78 03) om du har fler funderingar kring rollen.

Vad vi erbjuder

Under din anställning som konsult hos Vindex får du alltid fast månadslön och omfattas av både olycksfallsförsäkring och livförsäkring. Professionella underkonsulter fakturerar via eget bolag.

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Bemanningsföretag Controller

Vi är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som redovisningsekonom? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Vindex AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Vindex AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons