Jobbsafari är en del avschibsted logo

Controller – Redovisningsekonom

Controller – Redovisningsekonom

NKR DEMOLITION SWEDEN AB · Helsingborg · Ansök senast 23 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du självständig och känner dig trygg i din tidigare erfarenhet och kunskap samtidigt som du är nyfiken för förändringar och känner samhörighet med en entreprenörmiljö? God förmåga till samarbete och har en positiv framåtanda till både uppgifter och arbetskollegor.

Vi söker dig som är civilekonom med inriktning ekonomisk analys eller liknande. Du ska ha flera års erfarenhet av rollen som Controller/Redovisningsekonom, du ska kunna leda och styra projekt. Bidra till att optimera kassaflödet i projekten. Vi ser gärna att få en nära samverkan med verksamheten och att du kan säkra efterlevnad av interna riktlinjer och policy.

Du ska också inneha erfarenhet av samtliga uppgifter på en ekonomiavdelning, bokföring, kontering, avstämning och rapportering, bokslut, lön.

Dina arbetsuppgifter:

Registrering av leverantörsfakturor, uppföljning av pågående projekt, budgetkontroll samt mängd kontroll och rapportering både till projektledare och till ledningen. Du förväntas också att kunna delta i bokslutsarbete samt allehanda arbete på ekonomiavdelningen. Du kommer också att bli tilldelad praktiska arbetsuppgifter såsom postärenden, kontorsinköp etc.

Din placering kommer att vara på vårt kontor i Hasslarp.

Du har god datorvana och Excel, behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Dessutom är det en fördel om du kan/förstår danska.

Vi arbetar med affärssystemet Microsoft Navision, VISMA och Microsoft Office, vilket gör att erfarenhet om dessa program är ett krav. Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar provanställning på 6 månader. Kollektivavtal finns.

Då vi gör löpande intervjuer sänd din ansökan snarast.

Heltid.

Sänd din ansökan, Personligt Brev och CV till en@nkr-ab.se eller till adress:

NKR Demolition Sweden AB

Kontorsgatan 2, 254 71 Hasslarp

Frågor besvaras enbart på e-post.




Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

NKR DEMOLITION SWEDEN AB

Placering

Helsingborg

Kontaktperson

Nkr Demolition Sweden AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons