Jobbsafari är en del avschibsted logo

Continuous Improvement and Quality Leader

Xylem Water Solutions Global Services AB · Sundbyberg · Ansök senast 30 nov.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Continuous Improvement and Quality Leader

Vi är ett globalt team på 17 000 personer som är enade runt ett gemensamt mål; att skapa lösningar för världens vattenutmaningar. Visste du att vi levererar produkter till de Olympiska spelen? Visste du att de spektakulära minnesfontänerna vid Ground Zero i New York drivs av våra produkter? Visste du att våra produkter hjälper flera av Kinas största städer att ta vara på de stora mängder vatten som regnar ner under tyfonsäsongen? Visste du att Flumrider och Colorado på Liseberg är byggda på våra produkter? Vårt arbete är inriktat på att utveckla nya tekniker som förbättrar hur vatten används, bevaras och återanvänds i framtiden. Våra produkter och tjänster förflyttar, behandlar, analyserar, övervakar och återför vatten till miljön för allmännyttiga företag, industri, bostäder och kommersiella byggnader.

Xylem Sveriges försäljningsorganisation finns på 12 orter i Sverige och består av 200 medarbetare inom sälj, service, marknad, administration och teknik. Vårt arbete är inriktat på att utveckla nya tekniker som förbättrar hur vatten används, bevaras och återanvänds i framtiden. Våra produkter och tjänster förflyttar, behandlar, analyserar, övervakar och återför vatten till miljön för allmännyttiga företag, industri, bostäder och kommersiella byggnader.

Arbetsbeskrivning

Är du den som håller entusiasmen uppe för fler än dig själv i möten? Trivs du med att vara inspiratören som driver igenom förändringar? Känner du att relationsskapande, långsiktiga och kreativa utvecklingsstrategier samt beslutsfattande utifrån analyser är tre ingredienser du inte vill vara utan i din arbetsbeskrivning?

Då är det dig vi söker! I rollen som Continuous Improvement and Quality Leader på Xylem arbetar du bland annat med ständiga förbättringar och kvalitetssäkrar våra interna rutiner och processer.

Kontaktskapande och nätverkande är del av din roll. Du har stenkoll på processer inom området och stort kundfokus som inspireras till merförsäljning. Som Kvalité och utvecklingsledare driver du med stor energi igenom projekt för exempelvis besparingar och förbättringar och uppmuntrar medarbetare till förändring och nyskapande lösningar.

Vem är du?

För att lyckas och trivas behöver du ha med dig ett öga för möjligheter i ditt arbetssätt, ha god känsla för planering och uppskatta att ha ett stort eget ansvar. Energi och kommunikation är två av de saker du har med dig i ditt arbete med att leverera goda resultat – även i nya och oväntade lägen. Du har även erfarenhet att arbeta i en matrisorganisation.

Du behöver ha erfarenhet av att driva igenom projekt från tidigare arbeten samt relevant utbildning inom t.ex Six Sigma/Lean. Ditt sinne för affärer gör dig till en fantastisk person i möten av olika slag. Du är van vid att arbeta i datorsystem så de interna systemen på Xylem blir inget problem. Du är även väl bevandrad bland siffror och grafer i Excels kalkylark - och även resten av Officepaketet. Vi ser även att du är en duktig presentatör och har lätt att facilitera olika arbetsgrupper.

I grunden ser vi gärna att du har en högskoleutbildning inom projektledning/affärsutveckling – alternativt har du tillförskaffat dig motsvarande erfarenhet i arbetslivet. Det är en klar fördel om du uppskattar att se mer av Sverige då det förekommer resor i tjänsten. Varierande i antal beroende på sortiment men ca 30 resdagar per år. Engelska är vårt koncernspråk och det är viktigt att du bemästrar det flytande i tal och skrift samt mycket god förståelse i det svenska språket.

Vi erbjuder ett flexibelt arbetssätt, där du kan arbeta ett par dagar i veckan hemifrån.

Tjänsten

Heltid, tillsvidare med placering i Stockholm. Start omgående enligt överenskommelse.

Ansökan

Vänligen ansök via >careers.xyleminc.com > Search Openings > välj Sweden.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Leila Sayyad, Corporate Recruiter, leila.sayyad@xylem.com. Eller VD Commercial Team Europe, anna.almlof@xylem.com

Fackrepresentant är Mikael Lövås, Unionen, och Martin Larsson, Sveriges Ingenjörer, tel: + 46 8 475 60 00

Allas lika värde

Vi vill att människor, oavsett hudfärg, ålder, funktionshinder, sexuell läggning och könsidentitet ska känna sig hemma, inte bara på Xylem, utan överallt i världen. För oss innebär mångfald mer än bara en policy eller en uppsättning metoder. Mångfald är en grundläggande del av vår företagskultur och en nyckel till långsiktigt tillväxt.

Besök oss gärna på www.xylem.com

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Xylem Water Solutions Global Services AB

Placering

Sundbyberg

Kontaktperson

Xylem Water Solutions Global Services AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons