Jobbsafari är en del avschibsted logo

Content Marketing Specialist till Intersolia!

Intersolia · Halmstad · Ansök senast 8 jan.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du en vass skribent, kreativ och affärsorienterad med expertis inom riktad content? Vill du ta ditt nästa karriärsteg och arbeta i en utvecklande roll med stort ansvar? Då är rollen som Content Marketing Specialist något för dig!

På Intersolia blir du en del av ett växande internationellt kemikaliehanteringsföretag. Du kommer bli en av de första att tillhöra marknadsavdelningen som står inför en spännande resa framåt, en resa som du kommer att spela en viktig roll inom. Du rapporterar till marknadschefen och tillsammans kommer ni skapa förutsättningar för att få avdelningen och bolaget att växa.

Arbetsuppgifter

I rollen som Content Marketing Specialist på Intersolia kommer dina kunskaper inom Copywriting till användning och du ansvara för hela processen d.v.s skapa innehåll, publicera, följa upp, optimera och experimentera. I rollen drar du stor nytta av ditt strategiska sinnelag och du kommer ges utrymme att komma med idéer och delta i förändringsarbete kopplat till avdelningens utveckling.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av att:
  • Ta ansvar från idé till publicering av innehåll som till exempel white papers, artiklar, kundcase, nyhetsinlägg och email utskick.
  • Utveckla och optimera copy för hemsida, sociala medier, landningssidor, betald marknadsföring och marknadsmaterial.
  • Implementera och följa upp content som skapas i Sverige till Intersolias andra kontor i Danmark, Tyskland och UK.
  • Bana väg och rusta upp inför en redan påbörjad tillväxtresa inom Inbound marketing.
  • Vara delaktig i att skapa processer och nya strategier för ett i framtiden växande team men också bana väg för att nå företagets expansionsmål.

Bakgrund

Vi söker dig som har arbetat något/några år och då helst inom copywriting/content marketing eller varför inte på byrå inom SEO? Du har ett driv och brinner för att skapa riktat content till ett flertal olika målgrupper så att rätt budskap når rätt person vid rätt tillfälle i köpresan. Kombinationen av syfte, kanal, målgrupp och tonalitet gör din content till din expertis!
Vi lägger stor vikt vid din förmåga att skriva och ”måla” med ord. Vidare har du även ett affärstänk, är innovativ och målinriktad.

Vi söker dig som
  • Har minst 2 års arbetslivserfarenhet inom copywriting eller content marketing
  • Arbetar självständigt och strukturerat med att skapa kvalitativt och engagerande innehåll likväl på svenska som engelska
  • Är skicklig på storytelling
  • Driven av att utvecklas och nyfiken på att lära sig nytt
  • Initiativtagande och drivande. Du kommer att ges möjlighet att skapa egna kampanjer och driva från start till mål om det är något som driver dig
Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i HubSpot, Adobe Suite och Googles produkter. Har du även erfarenhet av inbound marketing och marketing automation är det ett plus, men inget krav.

Om Intersolia
Intersolia har sedan starten 1999 hjälpt företag som hanterar kemikalier att ta ett lagstadgat och aktivt ansvar för sin personal och vår miljö. Vi finns idag verksamma i 26 länder representerat i hela världen och vi fortsätter växa som ett framgångsrikt konsult- och IT bolag. Med ett brett utbud av konsulttjänster och webbaserade system, bland annat iChemistry och iPublisher, stöttar vi i kemikaliehantering och erbjuder effektiva lösningar som hjälper våra kunder att säkerställa sitt arbete med att uppfylla aktuell lagstiftning – utifrån sitt unika behov.  

Övrig information
I den här rekryteringen samarbetar Intersolia med Barona. Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid som börjar med en provanställning på 6 månader, med tillträde enligt överenskommelse. Intersolia sitter i moderna och fina lokaler på Gamletullsgatan i Halmstad.

Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan nu!

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Louise Hellberg, louise.hellberg@barona.se.

Varmt välkommen med din ansökan!


 

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Intersolia

Placering

Halmstad

Kontaktperson

Barona Professionals AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons