Jobbsafari är en del avschibsted logo

Coach

CrossFit Sickla · Nacka

·

Ansök senast 24 mars

Ansök via mejl

CrossFit Medis och Sickla söker Coacher

Vad sägs om att vi skippar allt det fluffiga och går direkt på sak? Vi är ganska säkra på att våra anläggningar är världens bästa arbetsplats.

Vi hjälper människor att förändra sina liv vilket är otroligt tillfredsställande. Ärligt talat, jobbet kommer inte alltid att vara en dans på rosor men du kommer att vara en del i att hjälpa människor att må bättre och känna sig gladare men det är något som du verkligen drivs av, eller hur?

En viktig detalj innan du läser vidare. Du har CrossFit Level 1. Snälla, sök inte tjänsten om du saknar denna utbildning.

Du är så passionerad av att hjälpa människor förbättra sina liv att du förmodligen skulle göra det gratis. Bli inte nervös nu, du kommer få betalt. Bra betalt. Våra Coacher toppar förmodligen lönestatistiken i hela branschen. Utvecklingspotentialen är stor för rätt person och du har möjlighet att tjäna riktigt bra.

Vad en Coach är för oss?

Den övergripande principen för coaching: Du är exemplet och inte undantaget. Var en förebild för filosofi, principer och regler.

Den största gåva vi kan ge våra medlemmar är regelbundenhet. En medlem måste alltid kunna lita på att du är punktlig, ger förstklassig coaching, levererar hemläxor, tar korrekt betalt och upprätthåller våra regler. Det oskrivna sociala kontrakt vi har med medlemmar blir omedelbart ogiltigt om vi bryter mot någon av dessa punkter.

Du jobbar med kunder enskilt och i små grupper. Du jobbar med beteendeförändring. Du hjälper kunder genom att introducera nya aktiviteter och vanor, göra de trygga med den kost, återhämtning och träning som hjälper dem nå sina mål samt att fira deras framgång.

Det kanske är svårt att komma ihåg att sätta på musiken eller kämpigt att plocka upp kvarglömda vattenflaskor. Du kanske inte är så sugen på att skicka ett trevligt mejl till en kund du nyss träffat 17:00 en fredag. Du kanske inte känner för att springa och hämta rätt vikt på hantlarna till din kund. Men din kund kommer aldrig att komma ihåg den där forskningsrapporten om knästabilitet som du just citerade. Hen kommer komma ihåg att du sprang och hämtade hanteln så att hen slapp sitta där och stirra i väggen. Det här kan verka banalt men kompromissar vi med hur vi agerar så är vi i kundens ögon bara en i mängden i fitnessbranschen. Vi kommer aldrig att tappa en kund för att vi är lata. Detta är den största synd vi kan begå.

Vår Vision

Att fundamentalt förbättra hälsa och livskvalitet för våra kunder och deras familjer

Mission

Vi ska möjliggöra framgång och mätbara resultat

Våra värderingar

 • Vi vet att man mår bättre, känner sig gladare och mer harmonisk genom att förbättra sin hälsa och livskvalitet. Vi tror på fitness.
 • Vi tror att man behöver riktning och motivation för att nå sina mål. Allt vi gör måste ske regelbundet för att vi ska komma framåt. Riktning är den övergripande anledningen som får vår personal och våra kunder att söka sig till oss. Motivation kommer av framgång. Framgång måste upprepas. Framgång måste förstärkas.
 • Vi tror att alla behöver vägledning. Vår uppgift är att coacha och vägleda våra medlemmar. Vi hjälper dem ändra beteende genom att introducera nya aktiviteter och vanor, göra de trygga med den kost och träning som hjälper dem nå sina mål samt skapa attribut de kan visa upp med stolthet.
 • Vi tror på hårt arbete och att leda genom att föregå med gott exempel. Det vill säga att vara autentisk. Därför tränar vi på samma sätt som vi tränar våra medlemmar. Vår kosthållning är densamma som den vi rekommenderar våra medlemmar.
 • Vi tror på långsiktighet. All utveckling sker progressivt. Det går inte att svänga ett tåg nittio grader. Förändring sker steg för steg.
 • Vi tror på att vara öppen och ärlig. Jobbiga och obekväma samtal är en del av livet. Ett problem som inte påtalas kan inte lösas. Ett hinder som inte åskådliggörs går inte att ta sig förbi. Vi vill att varje kund, medarbetare och chef ska nå sitt fulla potential.
 • Vi tror på vetenskap. Metoden vi lutar oss mot bygger på regelbundenhet och objektivitet samt noggrannhet och repeterbarhet. Vi faller inte för löst grundade trender eller anpassar oss efter löpsedlar. Vi tror på kontinuerlig utbildning och fördjupning av vår kunskap. Vi blir aldrig fullärda.
 • Vi tror på allas lika värde. Vi vill skapa en trygg plats för alla våra medlemmar och personal oavsett bakgrund, kön, sexuell läggning, religion eller hudfärg.


Ansvarsområden

På CrossFit Medis har vi många policies och processer. Det finns några enkla förhållningsregler. De flesta handlar om sunt förnuft. Mer specifikt kan vi summera dina uppgifter på följande sätt.

 • Utbildar
 • Anpassa träningsprogram
 • Planerar och verkställer träningspass
 • Ansvarar för säkerhet
 • Genomför närvarokontroll
 • Öppnar och stänger lokalen
 • Genomför konsultationer med potentiella och befintliga kunder
 • Interagerar med våra kunder IRL samt digitala kanaler
 • Säljer och administrerar medlemskap


Vår viktigaste uppgift

Vår personal och våra kunder är unika. De är ambitiösa och målmedvetna. De strävar efter mätbara och långsiktiga resultat. Vi kommer att göra allt som står i vår makt för att hjälpa dem att lyckas.

Att möjliggöra framgång och mätbara resultat är den enskilt viktigaste uppgiften för all personal. Oavsett om du jobbar direkt eller indirekt med att hjälpa kunder sätta nya mål, uppnå målet eller fira att målet är uppnått prioriterar vi detta högst.

Ansökan

Vi uppmuntrar dig att skicka en video av dig själv. Det är naturligtvis helt valfritt att göra det. Berätta om varför du är som klippt och skuren för den här tjänsten och varför du skulle briljera. Förklara vad du tycker och tänker om det vi skriver i den här annonsen. Berätta vad som är viktigt för dig och vad du värderar högst i ett team och på en arbetsplats.

Det är helt och hållet för att vi vill få en känsla för din personlighet. Om du inte skickar en video (vilket är helt okej) får du gärna berätta varför du valt att inte göra det.

Rätt eller fel, men skickar du bara en PDF med din CV tolkar vi det som att du inte är särskilt intresserad ;)

Slutligen

Du måste klara av att följa system och processer till punkt och pricka. För att bevisa att du kan det ska du inkludera "jag kan följa instruktioner" i ämnesraden när du ansöker om den här tjänsten. Ja, det är vårt lilla knep för att sortera ut de personer som skickar sitt CV till allt och alla från de som verkligen är intresserade av denna tjänst och har läst hela annonsen noggrant.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

CrossFit Sickla

Placering

Nacka

Kontaktperson

Funktionella Rörelser i Stockholm AB

Ansök via mejl