Jobbsafari är en del avschibsted logo

Coach till daglig verksamhet

Nytida · Stockholm · Ansök senast 23 nov.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du jobba i direkt socialt arbete genom att stötta personer med funktionsvariationer till utveckling? Nu söker vi en coach till daglig verksamhet i Stockholm. Vi erbjuder utbildning och flera förmåner.

Om rollen
Arbetet innebär att du stöttar personer med bland annat neuropsykiatriska funktionsnedsättningar och lindrig intellektuell funktionsnedsättning till utveckling. På Nytidas dagliga verksamhet har vi en huvudinriktning; den individuella.

Att verksamheten är individuellt utformad är överordnat allt annat. Vi utgår ifrån personens behov, intressen, motivation och framför allt resurser. Därför varierar verksamheten från person till person. En stark önskan hos de flesta är att knyta eller återknyta kontakten med arbetslivet. För att hela livet ska upplevas som meningsfullt behövs det ofta någonting mer. Det kan handla om att få utvecklas genom fysisk aktivitet, utbildning, hantverk, eller att bara få träffa andra för att umgås och samtala om allt det som är livet. I dina arbetsuppgifter ingår även att tillsammans med klienten sätta mål, planera och dokumentera utifrån aktuell genomförandeplan samt ha kontakter med handläggare och nätverk.

Om verksamheterna
Vi har välutbildade medarbetare med målgruppskunskap, erfarenhet och specifik kunskap om våra verksamhetsinriktningar. Undersköterska, socionom, beteendevetare, arbetsterapeut och fysioterapeut är utbildningsbakgrunder som flera av våra medarbetare har.

Du har en enhetschef nära dig som delar av sin tid arbetar i verksamheten. Det kan även vara en framtida karriärmöjlighet för dig. Här arbetar vi med djur i vården och på några av våra verksamheter har vi regelbundna besök av terapidjur.

Din erfarenhet och kunskap
Du har gymnasial utbildning inom vård och omsorg, exempelvis som undersköterska. Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift, god datorvana och erfarenhet av dokumentation. Det är meriterande om du har eftergymnasial utbildning inom socialt arbete och erfarenhet av att arbeta med målgruppen LSS. I övrigt är inte ditt CV det viktigaste. Om du har rätt egenskaper ger vi dig stöd och möjlighet att växa.

Du har en positiv grundsyn och ett starkt engagemang för människor, är ansvarskännande och har personlig mognad. Du trivs med att jobba i team och stötta dina kollegor och har alltid våra arbetstagares bästa som utgångspunkt i allt du gör.

Inom Nytida är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap

Det här erbjuder vi:
  • Grundutbildning och vidareutbildning via vår egen utbildningsorganisation Lära när du tillsvidareanställs inom Nytida.
  • Förmånsportal med rabatter och förmåner
  • Ledarskapsutbildade chefer nära dig
  • En gemensam pedagogik för att ge den bästa omsorgen och stödet till våra omsorgstagare
  • Karriär- och utvecklingsmöjligheter
  • Friskvårdsbidrag och skobidrag
Vi har även kollektivavtal, tjänstepension och försäkringar. Vill du läsa mer om hur det är att jobba inom Nytida klicka här.

Övrigt
Anställningsform: Tillsvidare med 6 månaders provanställning
Arbetstider och tjänstgöringsgrad: dagtid, heltid.
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdag: enl ök, behov i slutet av September
Sista ansökningsdag: 2021.10.29, urval sker löpande
För mer information kontakta: lisa.sjolund@nytida.se (Obs endast via mail)
Facklig kontakt: Vision, Magnus Sällström, vision@ambea.se

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen "Skicka ansökan" nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande. Om du vill läsa mer om hur det är att jobba inom Nytida klicka här.

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje persons livskvalitet och trygghet i fokus. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. www.nytida.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Nytida

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Nytida AB

08 578 700 00

Dela jobbannonsen

Anmäl annons