Jobbsafari är en del avschibsted logo

CNC-operatör/tekniker

Jobbet.se · Tierp

·

Ansök senast 21 feb.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi på MF Produktion i Tierp behöver nu förstärka vår personalstyrka med en erfaren och driven CNC-operatör/tekniker!

Arbetsuppgifter
På MF Produktion jobbar vi med småskalig produktion inom skärande bearbetning, vilket gör din roll som CNC-operatör/tekniker varierande och mångsidig. När du ställs inför komplexa jobb får du stort utrymme att själv ta beslut för att lösa problemet. Du är med i hela tillverkningsprocessen genom att programmera, göra verktygsval, bereda, ställa och anpassa maskiner och genomföra tillverkningen. Du arbetar ofta självständigt med dina egna arbetsuppgifter men har också nära samarbete med dina kollegor.

Vi arbetar i CAD/CAM-programmet Master-CAM och affärssystemet Monitor.

Om dig
Vi söker dig som har minst fem års erfarenhet som CNC-operatör/CNC-tekniker inom svarvning och/eller fräsning i fleroperationsmaskiner. Du har god erfarenhet av programmering, och är van att producera avancerade detaljer från ritning till färdig produkt. Du är en van datoranvändare och det är meriterande om du har erfarenhet av CAD/CAM-program. Du har goda kunskaper i svenska och har du också kunskaper i engelska är det ett plus.

Som person är du en driven problemlösare som gärna tar egna initiativ för att förenkla arbetssätt och processer. Du trivs med att jobba självständigt och ansvara för dina egna arbetsuppgifter men har också lätt att samarbeta med andra. Du delar gärna med dig av din kunskap till dina kollegor likväl som du är ödmjuk inför andras idéer.

Vårt erbjudande
Som medarbetare hos oss kommer du till en platt organisation där du erbjuds flexibilitet, frihet och ansvar. Vi har en företagskultur där det finns goda möjligheter att utvecklas när man visar vilja och kunskap, vi är stolta över vår kunniga personal och är måna om att ge varandra de bästa förutsättningarna för att växa. Vi har bra sammanhållning i teamet och alla medarbetare har varit med oss under många år. Vi är inne i ett skede där vi ser över och förnyar vår maskinpark och kommer att investera i nya maskiner.

Övrig information
Tjänsten är på heltid med tillsvidareanställning, provanställning tillämpas. Du arbetar tvåskift, där tiderna är 06:00-14:00 eller 14:00-23:00. Kvällsskift innebär ledig fredag.

I denna rekrytering samarbetar vi med Jobbet.se, vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Matilda Festin, 0704-451339.

Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag, dock senast den 21 februari 2021. Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Jobbet.se

Placering

Tierp