Jobbsafari är en del avschibsted logo

CNC-operatörer för kommande uppdrag

Clockwork · Skellefteå · Ansök senast 20 okt.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Dina arbetsuppgifter

Clockwork söker CNC-operatörer till våra kunder i Skellefteå med omnejd.

Som CNC-operatör ansvarar du för programmering, drift och kvalitetskontroll av ytor och mått. Du kommer även utföra maskininställningar vid ändring av dimensioner samt verktygsbyten och enklare verktygsunderhåll.

Din profil

Vi söker dig som har arbetslivserfarenhet som CNC-operatör. Har du tidigare jobbat inom industrin alternativt har någon form av industriutbildning ange det i din ansökan, även om du innehar truckkort, travers eller liknande. Du har goda kunskaper i ritningsläsning och är duktig på olika mättekniker. Det är meriterande om du även har erfarenhet av montage.

Vi söker dig som har ett positivt förhållningssätt och är nyfiken och engagerad i ditt arbete. För att passa in hos oss och hos våra kunder ser vi att du är flexibel och anpassningsbar, samt har lätt för att ta egna initiativ samtidigt som du är en lagspelare.

Arbetet som konsult på Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Ansökan

Sök tjänsten via vår hemsida www.clockworkpersonal.se.
För frågor om tjänsten, kontakta Maja Lundström via 073 - 351 27 44 eller maja.lundstrom@clwork.se

Varmt välkommen in med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Clockwork

Placering

Skellefteå

Kontaktperson

Maja Lundström

073-351 27 44

Dela jobbannonsen

Anmäl annons