CNC-operatör

Wenmec AB · Kil · Ansök senast 11 aug. (18 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens cnc-operatör i din ansökan

Häng med på vår tillväxtresa du också!


Arbetsuppgifter

Arborrning/ fräsning

Som cnc-operatör på Wenmec ingår du i ett team av duktiga operatörer, du kommer att arbeta både med enstyckstillverkning och serieproduktion.

Kvalifikationer

För att lyckas i denna roll ska du ha flera års erfarenhet av CNC-styrd bearbetning inom arborrning/ fräsning. Du ska ha god kunskap i ritningsläsning och mätteknik, samt att du ska kunna rigga och programmera i Heidenhain 530 / 640

Som person ser vi gärna att du är driven, engagerad och lösningsorienterad samt att du kan arbeta målstyrt. Det är viktigt att du är ansvarstagande och har lätt för att samarbete. Vidare ser vi gärna att du har intresse för att utveckla och förbättra det dagliga arbetet. Flexibilitet ser vi som en självklarhet.

Truck och traverskort är mycket meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vilka är vi?

Wenmec är ett väletablerat verkstadsföretag som tillverkar kompletta systemleveranser. Vi ser nu en mycket spännande framtid och behöver stärka upp vårt team med ytterligare kompetenta medarbetare som vill följa med på vår tillväxtresa. Vi bedriver en kundorderstyrd produktion där vi prioriterar miljö, säkerhet, kvalitet, leveranssäkerhet och ekonomi. Vi jobbar med långsiktiga relationer och som systemleverantör tar vi ett helhetsansvar för hela kedjan från produktion till leverans.

Våra medarbetare är vår viktigaste resurs och vi lägger stort fokus på att alla inom företaget ska kunna göra sin röst hörd och påverka sin egen vardag. Vi har engagerade medarbetare och en välfungerande organisation.

Wenmec’s huvudkontor och produktionsanläggning ligger i Kil. Wenmec har även tillverkning i Laxå samt i Kina via företagets dotterbolag. Totalt är Wenmec-gruppen idag ca 150 medarbetare.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med varierande arbetstider då skiftgång tillämpas.

Företaget är anslutet till kollektivavtal, vi erbjuder företagshälsovård, friskvårdsbidrag och regelbundna personalaktiviteter.

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev till personal@wenmec.se

För frågor om tjänsten, kontakta verkstadschef Peter Oskarsson på 0554 – 68 97 69. För frågor kring rekryteringsprocessen kontakta HR-ansvarig Veronica Huatorpet veronica.huatorpet@wenmec.se eller 0554-65 05 51.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i denna rekrytering.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Wenmec AB

Placering

Kil

Kontaktperson

Wenmec AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens cnc-operatör i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons