Jobbsafari är en del avschibsted logo

CNC-operatör till Resinit i Västervik

Resinit AB · Västervik

·

Ansök senast 31 maj (25 dagar kvar)

Med stor yrkesstolthet tillverkar Resinit komponenter och sammansatta produkter i konstruktionsplaster. Företaget expanderar och nu söker Eterni Sweden efter dig som vill arbeta som CNC-operatör hos Resinit.

Arbetsuppgifter

Som CNC-operatör kommer du att vara en del i ett team som precisionsbearbetar komponenter i olika plastmaterial. Komponenterna ingår sedan i produkter till bland annat medicinteknisk utrustning. Arbetstiden är förlagd till 2-skift.

Personliga egenskaper och kvalifikationer

Du som söker tjänsten har en industriteknisk bakgrund med erfarenhet inom CNC-fräsning. Du har god maskin- och datorvana samt kan läsa ritningar. Som person är du positiv, noggrann, kvalitetsmedveten och trivs i en ansvarsfull roll.

Om tjänsten

Tjänsten som CNC-operatör är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 6 månader. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos Resinit. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Övrig information

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Henrik Nordström på via 070-340 80 83 eller henrik.nordstrom@eterni.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Resinit AB

Placering

Västervik