Jobbsafari är en del avschibsted logo

CNC-operatör till flerop

Wikan Personal · Kristianstad · Ansök senast 3 okt.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta vid en flerop där du själv programmerar utifrån ritning för att sedan producera detaljerna i maskinen. Du är van vid uppstart och omriggningar då det mestadels är korta serier. Först och främst är behovet i företagets flerop men det kan också bli aktuellt att du får möjlighet att lära dig köra företagets bäddfräs.

Din bakgrund/Dina egenskaper

Du ska vara en erfaren CNC-operatör som har vana av att arbeta med både mindre och större arbetsstycken. Du kan arbeta självständigt efter ritningar. Det ses meriterande om du har programmeringskunskaper av Fanuc och/eller Heidenhain samt Mastercam. Men det är dock inget krav.
Som person är du driven och trivs med eget ansvar samt har lätt för att samarbeta med andra.
Arbetstiden är dagtid.

Information och kontakt

Tjänsten är en hyrrekrytering första sex månaderna via Wikan personal som förväntas övergå i en fast anställning hos Erik Olssons mekaniska sen.

Urval sker löpande så skicka in din ansökan direkt! Sista ansökningsdag är 3/10.

Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida www.wikan.se

Om Wikan Personal

Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Wikan Personal

Placering

Kristianstad

Kontaktperson

Andreas Håkansson

044-590 65 07

Dela jobbannonsen

Anmäl annons