CNC-operatör till Åseda

Lernia · Uppvidinge

·

Ansök senast 5 feb.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta i CNC-styrda maskiner där du med noggrannhet förbereder och övervakar den maskin du ansvarar för. Du kontrollerar sedan att utfört arbete lever upp till kvalitetskraven. Genom bra samarbete hjälps du och dina kollegor åt för att kunderna ska få sina produkter på utsatt tid.

Uppgifter som ingår:
  • Rigga maskinen
  • Genomföra korrigeringar i styrsystemet
  • Övervaka maskinen
  • Kontrollmäta
  • Kompensera
Formell kompetens
Du har utbildning och erfarenhet inom CNC-området. Du har goda kunskaper i ritningsläsning och är duktig på olika mättekniker. Meriterande är grönt certifikat samt truck- och traverskort. Bil och körkort krävs.

Personliga egenskaper
Du har erfarenhet av att arbeta som CNC-operatör och du känner dig trygg i yrket. Du får gärna ha en industriutbildning med dig. Vi söker dig som är driven och tycker om nya utmaningar. Du kommer att få möjligheten att utvecklas inom CNC, arbetet passar dig som är nyfiken och lättlärd. Vi ser gärna att du är noggrann som person och motiveras av att arbeta med kvalité.

Anställningsform/Omfattning/Tjänstgöringsort
Visstidsanställning / Heltid / Åseda

Tillträdesdag
Omgående enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande så skicka ansökan snarast.

Information
Lernia tillämpar löpande urval, tjänsten kan därför bli tillsatt innan sista ansökningsdag, skicka därför in din ansökan redan idag via www.lernia.se.

Välkommen med din ansökan!

Forma framtiden med oss! Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Lernia

Placering

Uppvidinge