Jobbsafari är en del avschibsted logo

CNC-operatör sökes till Mölnlycke

Maxkompetens · Göteborg · Ansök senast 8 okt.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.


Driven, noggrann och har erfarenhet av Siemens slipmaskiner, då är du den vi söker. Till vår kund i Mölnlycke söker vi nu en CNC operatör.

Dina arbetsuppgifter
Rollen som CNC-operatör innebär att du ställer in och driver en specificerad maskinmiljö där slipning är huvudsaklig arbetsuppgift. Du kommer att arbeta i CNC-styrda maskiner där du med noggrannhet förbereder och övervakar den maskin du ansvarar för, för att sedan kontrollera att utfört arbete lever upp till kvalitetskraven. Genom bra samarbete hjälps du och dina kollegor åt för att kunderna får sina produkter på utsatt tid. * Rigga maskinen * Genomföra korrigera i styrsystemet * Övervaka maskinen * Kontrollmäta

Din profil
* Vi söker dig med några års erfarenhet inom CNC * Verkstadsvana * Du ska vara noggrann i ditt arbete * Erfarenhet av Siemens slipmaskin

Vi erbjuder dig
Vi sätter oerhört stort värde på dig som medarbetare hos oss på Maxkompetens. Hos oss får du en personlig och prestigelös konsultchef vars främsta uppgift är att du ska trivas på din arbetsplats oavsett om du arbetar en kort period eller flera år som anställd hos oss. Exempel på kontakt med din konsultchef är lunch, fika, telefonavstämningar, Afterwork, teams-möten och möte ute hos kundföretaget. Vi vill inget hellre än att hjälpa dig att utvecklas och lyckas i din jobbkarriär. Samtidigt ger vi dig branschens bästa friskvårdsersättning. Självklart erbjuder vi dig en formell trygghet när det kommer till allt det arbetsrättsliga såsom lön, semester, arbetsmiljö, friskvård, pension och sjukfrånvaro som medföljer stämpeln av att vara ett auktoriserat bemanningsföretag. Hoppas att du vill hänga med oss!

Övrig information
Placeringsort: MölnlyckeStart: Efter ö.kVaraktighet: TillsvidareArbetstid: HeltidLön: Enligt kollektivavtal Kundföretaget har valt att samarbeta med Maxkompetens i denna bemanningsprocess. För den här tjänsten blir du anställd som konsult hos Maxkompetens och arbetar ute hos kund och efter 6 månader om allting fungerar blir du anställd direkt av kunden. Har du frågor angående tjänsten så kontakta gärna ansvarig rekryterare på Maxkompetens, Marie Sandvall på telefon 0733-205638. Urval och intervjuer kommer ske löpande i denna process så ansök gärna på www.maxkompetens.se redan idag! Ansökningar via e-post mottages ej på grund av GDPR.

Om Maxkompetens
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003. Vi har kunduppdrag i hela landet och kontor i; Stockholm, Växjö, Kristianstad, Halmstad, Borås & Göteborg. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 250 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri. Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Maxkompetens

Placering

Göteborg

Dela jobbannonsen

Anmäl annons