Jobbsafari är en del avschibsted logo

CNC-operatör sökes till Minec Produktion AB

StudentConsulting · Linköping · Ansök senast 31 jan.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Nu söker vi dig som är utbildad CNC-operatör och maskintekniskt erfaren för arbete i maskinstyrda svarvar och fräsar i tillverkande produktion.

Information om uppdraget:

Minec Produktion har mångårig erfarenhet av legotillverkning av mekaniska komponenter. Företaget arbetar med både svarv och fräs samt svetsning och gasskärning. Minec Produktion producerar mestadels bitar men även serietillverkning förekommer. Produkterna som tillverkas återfinns inom bland annat förpackningsindustrin och den medicinska industrin.

I dagsläget arbetar 21 personer i produktionen som består av CNC-styrda maskiner och modern CAM-teknik. Anläggningen har en yta på 2000 kvm för mekanisk verkstadsproduktion. I Åtvidaberg finns produktion, lager och kontor på ett och samma ställe och medför korta beslutsvägar. Produktionen genomsyras av hög kompetens, variation och flexibilitet gentemot kund.

Detta söker vi:

För kunds räkning söker vi nu en CNC-operatör som vill vara med och påverka hela flöden i produktion. Som CNC-operatör på Minec agerar man ställare, beredare och operatör på samma gång. Du ansvarar för programmering, inmätning av verktyg, kvalitetssäkring och felsökning. På Minec får du möjlighet att arbeta i flera olika sorters material såsom stål, titan, mässing och plast.

Vi ser att du som söker är tekniskt lagd, maskinkunnig och har tidigare erfarenhet av tillverkande industri. Du behöver ha erfarenhet av Heidenheins 5-axlade styrsystem och ska ha lätt för att arbeta med andra människor och ha ett gott ordningssinne. Du behöver ha programmeringsvana och kunskaper i CAD och CAM-teknik.

Som person gillar du att arbeta självständigt och i lag. Du som jobbar här vill utmanas och utvecklas i företagets arbete och har en stor förståelse för kundernas olika behov och ser lösningar. Du får möjlighet att vara med och påverka hela flöden i produktion och arbeta i en härlig industrimiljö i Åtvidaberg. Produktionsarbetet sker i nära samarbete med övriga i teamet.

Arbetstiderna är förlagda vardagar, mån-tors 06:48-16:00 och fredagar 06:48-13:00.

Den här tjänsten är en direktrekrytering som innebär att StudentConsulting ansvarar för rekryteringsprocessen med du kommer bli anställd direkt hos kund. Alla frågor besvaras av ansvarig rekryterare Jens Uhr som går att nås på jens.uhr@studentconsulting.com.

Minec Produktion tillämpar provanställning och är kollektivt anslutna.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

StudentConsulting

Placering

Linköping

Dela jobbannonsen

Anmäl annons