Jobbsafari är en del avschibsted logo

CNC-operatör för kommande uppdrag

clockwork · Tierp

·

Ansök senast 7 feb.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Dina arbetsuppgifter

För kommande uppdrag söker vi nu CNC-operatörer till våra kunder i Gävle och Tierp. Har du arbetat som CNC-operatör och vill ta dig an nya utmaningar i arbetslivet? Är du en initiativtagande och driven person? Då tror vi att det är dig vi söker.

Beroende på kund och uppdrag kan dina arbetsuppgifter variera, men vi ser att du som söker denna tjänst har några års erfarenhet som CNC-operatör. Arbetet kan innebära såväl svarvning som fräsning och i vissa fall även manuella maskiner. Arbetstiderna varierar och skiftgång förekommer. I nästa steg i processen kommer det specificeras vilket uppdrag och kund som är aktuellt för just dig.

Din profil

Vi tror att du som söker tjänsten har högt kvalitetstänk, är noggrann och arbetsvillig. Du trivs med att ta egna initiativ och har en positiv attityd. Ditt intresse för teknik är stort och du är praktiskt lagd. Vi ser att du har en utbildning inom CNC, har arbetat som CNC-operatör i några år samt har erfarenhet av CNC-programmering. Har du dessutom truckkort är det meriterande.

Specificera gärna i din ansökan vilka typer av maskiner och styrsystem du har erfarenhet av.

Ansökan

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal.

Om det låter som att det är dig vi beskriver vill vi att du skickar in en ansökan på vår hemsida www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt, dock senast 2021-02-07. Om du har några funderingar kring tjänsten är du välkommen att kontakta Rebecca Nätfalk på mail, rebecca.natfalk@clwork.se. Varmt välkommen in med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

clockwork

Placering

Tierp

Kontaktperson

Rebecca Nätfalk

0708-215311