Jobbsafari är en del avschibsted logo

Client Relations Coordinator – Välkommen till vårt a+Team!

Client Relations Coordinator – Välkommen till vårt a+Team!

Stockholm · Stockholm · Ansök senast 24 okt.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Nu söker vi dig som vill arbeta i vårt Client Relations Team. Brinner du för kundservice och har en administrativ ådra? Trivs du i en miljö som kännetecknas av utveckling och en vänlig företagskultur? I rollen som Client Relations Coordinator har du en nyckelroll på företaget och är ambassadör för kundperspektivet. Tjänsten är ett vikariat på heltid som förväntas löpa under ca ett år.


Vi söker dig som vill vara med och driva våra kundprocesser internt och agera stöd gentemot våra kundansvariga. Det är främst en administrativ roll där du kommer vara ett stöd i olika kundprocesser för att öka kundernas välmående och bidra till merförsäljning. Du ingår i ett team på 6 personer bestående av affärsutvecklare, förändringsledare och tjänsteutvecklare. Du rapporterar till Head of Client Relations.

Främsta arbetsuppgifter:

  • Stötta kundansvariga och övriga i organisationen i kundrelaterade frågor.
  • Bidra till att minska kundtapp och öka kundnöjdheten genom att stödja organisationen i kundvårdsprocesser.
  • Bidra till att skapa en kundfokuserad kultur och öka den interna kännedomen om Accountors produkter.
  • Ansvar för kundvårdsrelaterade system och några av våra viktiga kundvårdsprocesser.
  • Stötta sälj- och marknadsaktiviteter mot befintliga kunder.

Vem är du?

För att lyckas i rollen bör du ha 2-3 års tidigare erfarenhet av att arbeta i en kundfokuserad roll samt ett strukturerat och metodiskt arbetssätt. Eftersom du kommer ha många kontaktytor är det viktigt att du är en social person som drivs av att leverera god service. Du är nyfiken, har en positiv energi och förmågan att driva saker framåt och nå resultat. Du har inga problem att kommunicera på svenska och engelska.

Kvalifikationer:

  • Relevant eftergymnasial utbildning.
  • Vana att arbeta i projektform – gärna längre processer.
  • Erfarenhet av kundrelationer – t.ex inom kundservice, sälj eller marknad.
  • Meriterande med erfarenhet inom konsult- och tjänstesektorn.


Om Accountor

Accountor ingår i en internationell koncern och är en av norra Europas största fullservicebyråer inom ekonomi, lön och HR. I Sverige är vi ca 300 anställda på åtta orter med det gemensamma målet att hjälpa våra kunder att dra nytta av den moderna, digitala tekniken för sin redovisning, lönehantering och HR. Vi vill hjälpa våra kunder att bli bättre och nå längre än sina konkurrenter. Men Accountor är mer än bara siffror – vi engagerar oss i människor, bryr oss om varandra och arbetar aktivt för att skapa en attraktiv arbetsplats. Vi erbjuder friskvårdsbidrag har självklart kollektivavtal vilket medför tjänstepension. Vi tillämpar sex månaders provanställning.


Ansökan

Rollen är ett vikariat som förväntas pågå ett år. Låter det här intressant? Så kul! Vi ser verkligen fram emot din ansökan. Vi intervjuar löpande så skicka gärna in ditt CV och personliga brev redan idag. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryterare Jessica Petersson; jessica.petersson@accountor.se


Mer nyfiken?

Du kan även läsa mer om hur det är att jobba hos oss på vår webbsida eller lär känna oss via Linkedin, Facebook och Instagram!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Stockholm

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Accountor Ekonomi & Rådgivning AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons