Kundservicemedarbetare till bolag i centrala Stockholm

Studentwork Sverige · Stockholm

·

Ansök senast 10 okt.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vår kund är en global ledare inom försäkringsmäkleri och riskhantering. I mer än 130 länder hjälper deras experter sin klienter att förutse, kvantifiera och förstå de risker de står inför.
Nu söker vi på Studentwork en Client Coordinator för ett konsultuppdrag på inledningsvis 8 månader med start så snart som möjligt. Trivs du i en serviceorienterad roll och ser dig själv som lösningsorienterad? Sök tjänsten redan idag!

Dina arbetsuppgifter
För vår kunds räkning söker vi nu en Client Coordinator. I rollen som Client Coordinator ansvarar du för att koordinera det dagliga arbetet med befintliga kunder samt supportera on-boardingen av nya kunder. Du samordnar kontakt och arbete mellan kunden, försäkringsbolagen och försäkringsförmedlarna. Ditt främsta arbetsverktyg kommer att vara telefon.

Tjänsten är inledningsvis ett konsultuppdrag i åtta månader med möjligheter till överrekrytering. Placeringen är på deras kontor beläget i centrala Stockholm.

Dina arbetsuppgifter
Löpande kundservice via telefon och e-post
Löpande administration kring befintliga program
Planering och support i samband med förnyelse, upphandling med mera tillsammans med försäkringsförmedlarna


Din profil
Vi söker dig med en utpräglad känsla för kundservice och en 'can-do' attityd. I vardagen måste du vara strukturerad och organiserad samtidigt som du förväntas kunna vara flexibel och våga ta beslut. Kundservice via telefon är en stor del av det dagliga arbetet vilket innebär att du måste känna dig bekväm med att hantera kunder och kundfrågor via telefon.

Erfarenhet från försäkringsbranschen är meriterande och vi ser gärna att du som söker den här tjänsten har en stark ansvarskänsla och vilja att ta ägarskap för bra kundservice.

Om Studentwork
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års erfarenhet. Vi är verksamma inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration.

Vi på Studentwork ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Mailet kommer från Psycruit och det tar cirka 10 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Studentwork kommer svaren gås igenom mer ingående.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Studentwork Sverige

Placering

Stockholm