Cidan Machinery söker erfaren svetsare till Götene

Cidan Machinery · Götene

·

Ansök senast 31 jan.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Tjänstebeskrivning

Som svetsare hos oss arbetar du självständigt med ritningsläsning, manuell svetsning (MAG) och riktning av plåtar både varmt (gas) och kallt (press). Då du kommer arbeta skiftgång varierar arbetstiderna.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är erfaren svetsare med positiv inställning och stort engagemang och vill fortsätta utvecklas i ett spännande företag med snabb utveckling. Du är van att efter ritning svetsa manuellt med MAG och pinne i svart material i olika tjocklekar. Vi ser gärna även att du har erfarenhet av att rikta tjockare plåtar. Det är viktigt att du är flexibel och noggrann i ditt arbete samt har lätt för att samarbeta och är intresserad av förbättringsarbete. Vi ser helst att personen bor i vårt närområde.

Krav
Erfarenhet av manuell svetsning MAG och pinne
Kunskap i ritningsläsning
Körkort

Låter det intressant?
Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast. Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.
Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Välkommen med din ansökan!

Att arbeta som konsult på Premier
Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

Om Premier
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.

Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Cidan Machinery

Placering

Götene