Jobbsafari är en del avschibsted logo

Chief Operating Officer till Multilens, Mölnlycke/Göteborg

Chief Operating Officer till Multilens, Mölnlycke/Göteborg

Multilens AB · Göteborg · Ansök senast 18 okt.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Rollen
Rollen som COO är ny och syftar till att med helhetsansvar öka produktiviteten och effektiviteten i organisationen genom utveckling av processer, arbetssätt och metoder för produktion, teknik och inköpsorganisationen. Du ansvarar för 50 personer som i nuvarande organisation leds av Produktionschef och Teknikchef. Tjänsten är placerad i Mölnlycke, ingår i ledningsgruppen och rapporterar till VD.

Multilens kultur präglas av entreprenöranda och omtänksamhet. Vi tror på långsiktiga relationer med medarbetare, kunder och distributörer och leverantörer. Kundnyttan är i fokus och alla medarbetare uppmuntras att bidra med förslag till interna och externa förbättringar. Det finns också en stolthet över att våra produkter hjälper människor att se bättre samt att varumärket Multilens är välkänt och respekterat i hela Europa.

Huvudsakliga ansvarsområden:
  • Operations - hela värdekedjan från inköp, ankomst, lager, tillverkning och distribution
  • Teknik - investeringar, förbättringsarbeten, processoptimering, reparationer, förebyggande underhåll
  • IT - såväl administrativa system som styr- och beräkningssystem för produkterna samt kvalitetsledningssystem
  • Ledarskap och personalansvar - bygga, leda och utveckla teamet
Vem är du?
Vi söker dig med högskoleutbildning eller motsvarande samt flera års erfarenhet från liknande arbete med ledande befattning inom produktion. Du är van vid att ha ansvar för teknik, process, produktionsplanering, produktion, ständiga förbättringar, investeringar, kvalitets- och inköpsarbete. Om du verkat inom området finmekanik är det ett stort plus tillsammans med förändringsarbete och effektiviseringar i produktion.

Du är en driven och trygg ledare med vana att leda i förändring. Har du ett entreprenöriellt mindset, högt engagemang och fokus på kundnytta kommer du att trivas.

Vissa av kontakterna är internationella så förutom mycket god svenska kan du prata och skriva obehindrat på engelska.

Ansökan
Känner du igen dig i beskrivningen ovan är du välkommen att ansöka via maquire.se senast den 18 oktober. Vid frågor kontakta gärna Maria Hörnestam, 076- 338 76 46 på Maquire. Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Multilens AB

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Maria Hörnestam

031-788 22 57

Dela jobbannonsen

Anmäl annons