Jobbsafari är en del avschibsted logo

Chief Engineer

Metso Outotec Sweden AB · Skellefteå · Ansök senast 7 aug.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du ta möjligheten att arbeta i ett företag som strävar efter att använda vår jords naturresurser på ett mer ansvarsfullt sätt?

På Metso Outotec kommer du att ingå i ett stöttande och inkluderande nätverk av kollegor från hela världen. Det kommer alltid att finnas en chans för dig att lära dig och prova något nytt.

Detta är din möjlighet att höja dig över vad som var möjligt igår.

Sista ansökningsdag: 7/8 2022


Vi söker efter en Chief Engineer till avdelningen Mechanical Engineering för att förstärka vårt team på Skellefteåkontoret. Det här är en spännande möjlighet för en person med stort driv och god kommunikativ förmåga.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

I din roll kommer du utföra kvalificerade ingenjörstjänster till våra produktgrupper inom affärsområdena Metals Chemical Processing och Smelting. Huvudsakligen handlar det om offertarbete, produktutveckling, produktifiering och leveransprojekt i olika former. Det är allt från egna små konsultuppdrag till leverans av kompletta anläggningar. Våra kunder är både lokala och globala. Som Chief Engineer kommer du att stötta våra kunder, leveransprojekt och produktlinjer med konstruktionsledning och maskinkonstruktion samt bidra med råd och stöd under konstruktionsarbetet. Arbetet innefattar att ansvara för budget, kvalitet och planering för tilldelade uppdrag. I dina uppdrag kommer du koordinera ditt och andras arbete tillsammans med andra team samt sammanställa dokumentation och leveranser. Arbetet är ett teamwork, och allt handlar om att få arbetet gjort – tillsammans.

Beroende på uppdragets omfattning kan det även krävas att utföra verkstads- och kundbesök. Internt kommer även en viktig del av ditt arbete vara att bidra till att utveckla och upprätthålla rutiner.

Våra förväntningar / för att lyckas behöver du:

Vi tror att du har en högskole- eller civilingenjörsexamen med inriktning mot maskinkonstruktion eller liknande och har betydande erfarenhet av konstruktion för industriella anläggningsprojekt. Vi ställer krav på mycket goda datorkunskaper (Office, CAD, SolidWorks samt andra ingenjörsapplikationer). Du arbetar proaktivt och strukturerat samt har god kommunikationsförmåga i både tal och skrift på såväl svenska som engelska. Dina personliga egenskaper gör det naturligt för dig att motivera och leda team och påverka olika intressenter. Du är flexibel, prestigelös och är villig att hugga i där det behövs. Eftersom våra kunder finns runt om i världen så har du möjligheten och viljan att resa såväl inrikes som utrikes.

Har du erfarenhet av att ha arbetat operativt inom processindustrin, framför allt smältverk, så är det meriterande.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en möjlighet att bidra till framtidens världsledande hållbara smältverksteknologier. Du får arbeta på vårt helt nya moderna kontor i ett mycket vänligt, respektfullt och engagerande arbetsklimat med utmanande, omväxlande och intressanta uppdrag. Du får möjligheten att känna gemenskapen i projektteamen men också stå på egna ben där du har direkt kundkontakt.

Hos oss på Metso Outotec kommer du att sitta i förarsätet och driva din egen karriär framåt. Vi värdesätter lagarbete, samarbete och mångfald.

Beskriver det här dig och är du intresserad av att vara med i vårt team? Tveka inte på att ansöka eller höra av dig för mer information:

Elisabeth Lundmark, Head of Mechanical Engineering, tfn. +46 (0)10-338 77 21, elisabeth.lundmark@mogroup.com

Då vi intervjuar löpande så kan tjänsten komma att tillsättas före ansökningstiden slut. Vänta inte med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Metso Outotec Sweden AB

Placering

Skellefteå

Kontaktperson

Metso Outotec Sweden AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons