Jobbsafari är en del avschibsted logo

Chief Accountant till SKF

Adecco Sweden AB · Göteborg · Ansök senast 16 nov.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

I rollen som Chief Accountant på SKF får du chansen utveckla dina redovisningserfarenheter och ta ett spännande steg i karriären. Ta dig en titt nedan och ansökan redan idag!

Om tjänsten
SKF söker en Chief accountant som kan medverka i deras transferering av redovisningsaktiviteter från småbolag inom Sverige. I rollen ingår ett helhetsansvar över bolaget redovisning och rapportering.

Beroende på företagets storlek arbetar man antingen självständigt med bolagets redovisning eller tillsammans med flera redovisningsekonomer. Oavsett företagets storlek, så ingår man i ett team med många erfarna redovisningsekonomer.

I rollen arbetar man nära CFOn för företaget och tillsammans med SKFs globala finansorganisation. Deras Financial Operation Center i Göteborg ingår i region EMEA tillsammans med våra FOC i Madrid och i Poznan. SKF strävar för att vara i framkant i digitaliseringen av våra ekonomifunktioner.

Om dig
En senior redovisningsekonom med erfarenhet i större, helst globalt, producerande bolag. Man behöver ha ansvarat för ett bolags redovisning i tidigare roller. Erfarenhet kring årsredovisning och skattedeklaration är ett krav. Processorienterad person med öppenhet för standardisering och förändring. Minst kandidatnivå på utbildningen inom redovisning. Arbetslivserfarenhet 10-15 år specifikt inom redovisning.
Eftersom du kommer arbeta i ett globalt bolag är det även väsentligt att du behärskar svenska så väl som engelska flytande i tal och skrift. Som person ser vi att du trivs i en drivande roll där du får ta ansvar.

Viktigt för tjänsten är att du:
  • 10+ års erfarenhet som redovisningsekonom, där man ansvarat för ett bolags redovisning.
  • Behärskar såväl engelska som svenska i både tal och skrift.
Om uppdraget
Uppdraget startar omgående men med hänsyn till dig med uppsägningstid. Detta är ett konsultuppdrag som för rätt person kommer bli erbjuden en anställning på SKF. Tills detta blir aktuellt så kommer du bli erbjuden en tillsvidareanställning på Adecco.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Jonatan Göransson via mail: Jonatan.Goransson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Accounting Redovisning Bokföring Moms Skatt Årsredovisning Koncernredovisning

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Adecco Sweden AB

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Jonatan Göransson

0736847332

Dela jobbannonsen

Anmäl annons