Jobbsafari är en del avschibsted logo

Chef teknik och beredning - Nammo Vingåker

Nammo Sweden AB · Vingåker

·

Ansök senast 9 maj (Idag)

Nammo-koncernen har ca 2600 anställda och finns representerade i 13 länder världen över. Nammo Sweden AB finns på tre orter i Sverige och tillsammans sysselsätter de svenska enheterna ca 300 anställda inom utveckling och produktion av finkalibrig ammunition men här finns också en demilitariseringsanläggning och ett gjuteri. I Vingåker jobbar vi både med demil och produktion inom finkaliber och här har ca 50 personer sin arbetsplats.


I och med en större omorganisation inom Nammo Sweden AB har Vingåkers-enheten tagit över viss produktion från annan enhet vilket även lett till en lokal omorganisation vilken nu träder i kraft. I samband med detta inrättas en ny avdelning för Teknik och Beredning och vi söker nu dig som vill leda och driva arbetet för Teknik och Beredning

Om rollen

Avdelningen ansvarar för process- och fastighetsunderhåll samt beredning av produkter och order. Ditt personalansvar omfattar fyra personer varav två arbetar med beredning och de övriga med fastighetsunderhåll. I dagsläget hanteras process/produktionstekniska underhållstjänster av inhyrda konsulter. Din uppgift blir att driva, styra och utveckla men också själv genomföra projekt kopplade till process/produktionstekniskt underhåll. Dina kontaktytor är många och du kommer att ha ett nära samarbete med övriga enheter inom Nammo Sweden AB.

Som Chef Teknik och Beredning är det ditt ansvar att säkerställa att avdelningen har kännedom om och följer gällande lagar och riktlinjer för kvalitet, miljö, hälsa och säkerhet samt arbetsplatsrutiner. Du ingår i Vingåker-enhetens ledningsgrupp och rapporterar till Operativ Chef Vingåker.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Upprätta underhållsplaner och driva ständiga förbättringar (LEAN) för både process- och fastighetsunderhåll
  • Upphandlingar av material och tjänster
  • Ansvara för beredning av produkter och order
  • Identifiera och driva effektivitetsförbättringar

Vår kandidat

Vår kandidat har troligen en eftergymnasial teknisk utbildning kompletterad med utbildningar inom ledarskap. Du har några års ledarerfarenhet från process- eller tillverkningsindustri samt gedigen underhållskompetens. Erfarenhet från explosivämnesindustri är särskilt meriterande. Dessutom är du van att arbeta med ständiga förbättringar enligt LEAN.

Du är en tydlig och engagerad ledare som når resultat genom andra. Du har förmåga att påverka och övertyga samtidigt som du är intresserad av andras synpunkter och perspektiv. Ditt arbete sker systematiskt och du är duktig på att skapa struktur och ordning och reda. Därtill tror du på utveckling och driver förändringar i såväl arbetssätt och metoder som verktyg och utrustning.

Om du motiveras av att forma din egen roll och sätta riktningen för en ny avdelning ser vi gärna att du skickar en ansökan.

Kontakt

Vi samarbetar med Consensus i den här rekryteringen. För mer information är du välkommen att kontakta Fanny Bergstedt 070-698 36 86 eller Lena Ottaway 070-547 36 00. Vi ser fram emot din ansökan på www.consensus.nu senast 2 maj.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Nammo Sweden AB

Placering

Vingåker

Kontaktperson

Consensus Sverige AB