Chef Projektledning

CTEK Sweden · Hedemora

·

Ansök senast 6 sep.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Dina arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att leda, hantera och utveckla projektledningen inom CTEK Group. Du implementerar och hanterar resursplaneringen inom projekt tillsammans med projektledare, utvecklingschef och andra relevanta parter. Vidare har du daglig uppföljning av pågående utvecklings - och kundprojekt och du övervakar och rapporterar status för kundprojekt kontra budget. Vissa projekt kommer du att driva själv. Du är chef för vårt Project Management Team och har personalansvar för fyra projektledare, samt budgetansvar. Rollen innebär en nyckelposition i vårt team för utveckling av produkter.

Din profil

Vi söker dig med gedigen erfarenhet av projektledning i internationell miljö samt god vana av att arbeta med verktyg och system för projektledning. Du har erfarenhet av att leda tvärfunktionella team i en multinationell miljö och du har ett tekniskt intresse. För att trivas i rollen drivs du av utveckling och förändring och du har en förmåga att förverkliga utmanande strategier. Du är lösningsorienterad och serviceinriktad och har mycket god kommunikationsförmåga.

Vårt koncernspråk är engelska så mycket goda kunskaper är ett krav. Vi ser gärna att du har en universitetsexamen i teknik, alternativt ekomomi, eller motsvarande.

Vi samarbetar med Clockwork Rekrytering. Vid frågor, kontakta gärna rekryteringskonsult Johanna Mogren Sundqvist 073-3512705 eller johanna.mogren@clwork.se. Urval sker löpande så registrera din ansökan via www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt, dock senast 6 september 2020.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

CTEK Sweden

Placering

Hedemora

Kontaktperson

Johanna Mogren Sundqvist

073-3512705