Jobbsafari är en del avschibsted logo

Chef och Ledare – Bli Team Manager för ett av våra fantastiska a+team!

Chef och Ledare – Bli Team Manager för ett av våra fantastiska a+team!

Lund · Lund · Ansök senast 14 aug.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du ledaren som brinner för att motivera människor att nå sina mål och skapa ett sammansvetsat och starkt team? Tycker du förändringsledning är spännande samtidigt som du uppskattar ett stabilt och stort bolag men med en familjär stämning och kultur? Bra! Då vill vi gärna att du läser vidare.


Om rollen

Detta är en spännande och utvecklande möjlighet för dig som vill jobba både med det coachande ledarskapet så väl som att ansvara för god lönsamhet/effektivitet. I rollen som Team Manager (TM) ansvarar du för en grupp redovisningskonsulter. Ditt uppdrag blir att motivera och coacha medarbetarna att uppnå teamets gemensamma mål. Det är en självständig roll med budgetansvar och mycket frihet. I vardagen har du ett nära samarbete med såväl din chef som övriga TM kollegor runt om i Sverige. En kul och utvecklande roll för dig som vill arbeta varierat, med både resultat och människan i fokus.

Eftersom vi växer och några TM går vidare till andra roller söker vi TM till följande team:

  • TM till kontoret i Karlskoga.
  • TM till kontoret i Västervik.
  • TM till kontoret i Lund
  • TM till kontoret i Stockholm för vårt Advisory team.


Främsta arbetsuppgifter:

  • Främja motivation och välmående i teamet då Accountors medarbetare är högsta prioritet.
  • Utveckla engagemang och kompetens.
  • Träffa kunder.
  • Driva lönsamhet och tillväxt.
  • Övergripande produktionsansvar.
  • Regelbundna 1:1-samtal och teammöten.
  • Bemanningsplanering och rekrytering till det egna teamet.


Vad erbjuder Accountor dig?

Vi ger dig förutsättningar att lyckas i både leverans och ledarskap! För att lyckas i din roll har du självklart ett nära samarbete med din chef, förtroende att jobba under eget ansvar samt utarbetade processer och rutiner som underlättar och borgar för kvalité och god leverans. En annan viktig del i din framgång tror vi är samarbete och vi har därför återkommande sammankomster för alla Accountors ledare. Tillfällen då du bygger betydelsefulla relationer internt så väl som utbyter erfarenheter, reflekterar och lär dig av andra. Därutöver utbildar vi dig självklart kontinuerligt i ledarskap som ger dig förutsättningarna att lyckas som ledare.


Vem är du?

För att trivas i rollen har du minst 2-3 års erfarenhet som ledare samt bakgrund inom redovisning eller närliggande verksamhet. Om du har har erfarenhet av att jobba med många olika kunder, gärna från outsourcingverksamhet är det positivt. Vi har inga specifika krav på utbildning och i slutändan väger personlighet tyngst.

Som ledare är du lyhörd och positiv, med en förmåga att visualisera mål och få människor med dig. Du har en förmåga att snabbt byta fokus och räds inte förändringar. Du har ett starkt kundfokus och servicetänk som smittar av sig på din omgivning. Slutligen känner du stort ansvar för lönsamheten i ditt team och är noga med att löpnade följa upp.


Om Accountor

Accountor ingår i en internationell koncern och är en av norra Europas största fullservicebyråer inom ekonomi, lön och HR. I Sverige är vi ca 300 anställda på åtta orter med det gemensamma målet att hjälpa våra kunder att dra nytta av den moderna, digitala tekniken för sin redovisning, lönehantering och HR. Vi vill hjälpa våra kunder att bli bättre och nå längre än sina konkurrenter. Men Accountor är mer än bara siffror – vi engagerar oss i människor och bryr oss om varandra och arbetar aktivt för att skapa en attraktiv arbetsplats. Vi erbjuder friskvårdsbidrag och har självklart kollektivavtal, vilket medför tjänstepension. Vi tillämpar sex månaders provanställning.


Ansökan

Låter det intressant? Så kul! Vi ser fram emot din ansökan. Vi intervjuar löpande så skicka gärna in ditt CV och personliga brev redan idag. Vid frågor så är du välkommen att kontakta Jens Nyqvist, CFO & Head of Accounting Business, 073-070 26 93.


Mer nyfiken?

Du kan läsa mer om hur det är att jobba hos oss på vår webbsida eller lär känna oss via Linkedin, Facebook och Instagram.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Lund

Placering

Lund

Kontaktperson

Accountor Ekonomi & Rådgivning AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons