Jobbsafari är en del avschibsted logo

Chef för utgående materialflöde!

Rexroth · Örnsköldsvik · Ansök senast 8 maj

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Jobbeskrivning

Vad innebär arbetet?
Vi söker dig som är en naturlig ledare och som vill fortsätta driva och utveckla avdelningens strategiska och långsiktiga plan. Din avdelning ansvarar för utgående materialflöde vilket innebär att allt som tillverkas och monteras i Mellansel plockas ut från våra förråd och packas och ibland förvaras en period i väntan på att skickas iväg. Din avdelning ansvarar för att allt material förrådshanteras och packas på ett kvalitativt sätt för att göra våra kunder nöjda.

Som Logistikchef för utgående materialflöde kommer du ha i uppdrag att kontinuerligt förbättra och sätta måltal inom säkerhet, kvalité, effektivitet och kostnader. Du blir ansvarig för att säkerhets- och arbetsmiljöarbetet inom dina områden uppfyller lagar förordningar samt uttalade förväntningar. Tillsammans med dina medarbetare driver du förbättringsarbete i syfte att utveckla och effektivisera verksamheten inom ditt område.

Vi vill att du kan arbeta strategiskt med att utveckla en långsiktig plan för utgående materialflöde. Detta behöver givetvis ske i samarbete med andra avdelningar, det anser vi är viktigt för att driva utvecklingen av hela vår verksamhet framåt.

Du sitter med i Logistikavdelningens ledningsgrupp och du rapporterar till Bosch Rexroth Mellansels Logistikchef.

Kravspecifikation

Vem söker vi?
Vi söker dig som är utåtriktad med förmåga att driva, motivera och utveckla dina kollegor. Genom ditt coachande ledarskap vill vi att du skapar trygghet samt engagerar och entusiasmerar din grupp för att nå uppsatta mål.

Du är troligtvis en person som drivs av att ta ansvar, tänka strategiskt, jobba målfokuserat och genomföra förbättringar. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att leda andra och att du är trygg i din ledarroll, vi vill att du drivs av att se medarbetare växa. Du behöver vara intresserad av, och skapa förståelse för vår verksamhet.

Vi vill att du som söker har goda kunskaper inom logistik och materialflöden. Vi ser gärna att du har erfarenhet av verktyg och processer som får logistikarbetet att fungera på ett smidigt och effektivt sätt. Vi söker dig som har högskoleutbildning inom logistik eller motsvarande utbildning som bedöms likvärdig. Har du arbetslivserfarenhet av att driva förändringsarbete eller tidigare erfarenhet av ledarskap ser vi det som meriterande.

Ytterligare information

Vad kan vi erbjuda dig?
Välkommen till ett företag med tydliga värderingar och som värnar om mångfald. Vi är måna om våra medarbetare och hos oss är det möjligt att förena det professionella med det privata. Ömsesidigt förtroende är självklart för oss och du får både eget ansvar och goda möjligheter att utveckla din kompetens. Dessutom finns det unika utsikter för dig att utvecklas både vid Bosch Rexroth i Mellansel och inom Bosch globalt. Utöver det erbjuder vi våra medarbetare bra förmåner.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta Logistikchef Siv Wallin, på telefon 0660-87213.

Vill du söka tjänsten? Välkommen med din ansökan senast den 28 februari.

Våra fackliga kontaktpersoner för tjänstemän är Arne Berglund (Unionen), Dan Berglund (Ledarna) och Andreas Alehagen (Sveriges Ingenjörer). Samtliga kan nås via vår växel på 0660-870 00.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Rexroth

Placering

Örnsköldsvik

Dela jobbannonsen

Anmäl annons