Chef för gymnasie och lärlingsutbildningar

INSU · Katrineholm

·

Ansök senast 6 dec.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om företaget

INSU är Installatörsföretagens utbildningsbolag. Vår vision är att INSU är den självklara utbildnings- och utvecklingspartnern som säkerställer branschens kompetens nu och i framtiden.

På INSU arbetar vi för att utvecklas i nära samarbeten. Vi löser problem och utvecklas tillsammans. Våra värderord, ska prägla vår vardag.

Alla på INSU tar ansvar för företagets bästa - "från mitt till vårt".Genom att vara:
  • Modiga
  • Professionella
  • Generösa
  • Initiativtagande
  • Stolta över våra gemensamma insatser och glädjas med andras framgång
Dina arbetsuppgifter

Rekrytering av chef för gymnasieutbildning/lärlingsutbildning på INSU.

Vi söker dig som vill vara med och forma och utveckla morgondagens montörsutbildning. I rollen som chef på INSU ansvarar du för gymnasie- och lärlingsutbildningen, med fokus på utveckling och digitalisering. Detta ställer krav på din förmåga att tänka progressivt och samtidigt vara trygg i förändringsarbete och pedagogiskt ledarskap.

I dina arbetsuppgifter ingår att öka efterfrågan på montörsutbildningar inom såväl gymnasiet, lärling som vuxenutbildning. Tillsammans med ditt team, som i dagsläget består av provledare och lärare, ansvarar ni för bemanning av utbildning, branschprovsverksamhet samt utveckling av branschskolornas utbildningar mot gymnasiet.

Vi ser gärna att du som söker t.ex. har en skolledarbakgrund då du kommer ha ett chefsuppdrag att skapa systematik och struktur i det korta och långa perspektivet. I ditt uppdrag finns även förväntningar och uttalade målsättningar på affärsmanskap kopplat till nya uppdrag och volymökning på både deltagare och utbildningar. Här behöver du som chef hitta nya samarbeten samt utveckla befintliga, både internt och externt, vilket ställer höga krav på din samarbetsförmåga.

Din profil

Vi söker dig med tidigare chefserfarenhet med personalansvar samt en pedagogisk utbildning/bakgrund. Du har en dokumenterad, vitsordad erfarenhet av att arbeta med utveckling av yrkesutbildningar på gymnasial nivå, gärna med inslag av att utbilda på distans. Det är mycket meriterande om du har arbetat med att leda utbildning inom VVS, el, Kyla och värmepump eller ventilation.

Din digitala kompetens är hög, likaså din förmåga att bygga team och få alla att styra mot samma målbild. Att arbeta med budget och resultat är inget främmande för dig och du har en god analytisk förmåga.

På INSU finns flera chefskollegor som träffas regelbundet och vi erbjuder goda förmåner som 6 veckors semester, sjukförsäkring, pensionsrådgivning och ett ordentligt friskvårdsbidrag m.m. Arbetsorten är Katrineholm och din arbetsvecka är i genomsnitt 37,5 h.

Rekryteringsprocessen hanteras av Clockwork Skolledare. För mer information, kontakta gärna ansvariga chefsrekryterare Fred Hussein eller Sofi Centerman.

Intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske innan annonstiden löper ut.

Läs mer om INSU:

www.insu.se/

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

INSU

Placering

Katrineholm

Kontaktperson

Fred Hussein

0733512727