Jobbsafari är en del avschibsted logo

Chef energi och teknik till Förvaltaren, Sundbyberg

Chef energi och teknik till Förvaltaren, Sundbyberg

Fastighets AB Förvaltaren · Sundbyberg · Ansök senast 2 apr.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Trivs du med att arbeta med teknik och energi i en ledande position? Brinner du för att utveckla team? Förvaltaren är företaget som är nyfiket och vill utmana, här ges du möjligheten att arbeta med ett spännande fastighetsbestånd i hela Sundbyberg.

Om tjänsten

Vi söker dig som med stort engagemang och entusiasm kommer leda energi och teknik-teamet om sex personer. Teamet ansvarar för drifttekniska- och energifrågor och arbetar bland annat med driftoptimeringar, energianalyser och styrsystem. I rollen ingår medarbetar- och budgetansvar med ett tydligt fokus på att utveckla gruppens arbete och medarbetare.

Tillsammans med övriga chefer inom avdelningen kommer du att arbeta med att utveckla processer, optimera och effektivisera arbetssätt inom din enhet. Du ingår i ledningsgruppen för förvaltning och deltar också i Förvaltarens chefsgrupp.
  • Coacha och leda personalen för att nå uppsatta mål
  • Se till att rätt kompetenser finns för att nå uppsatta mål
  • Se till att den dagliga förvaltningen sköts på ett kostnadseffektivt sätt med hög kundnöjdhet
  • Budget-, prognos- och resultatuppföljning
  • Säkerställa att fastigheterna förädlas och utvecklas på ett hållbart och långsiktigt sätt
  • Följa lagkrav kopplade till fastighetsägaransvar
Som chef för energi och teknik rapporterar du till Fastighetschefen. Tjänsten är placerad i trevliga lokaler i Sundbyberg.

Känner du igen dig i värdeord som ”vi gillar människor, vi lyssnar nyfiket och vågar utmana och vi säger och gör saker vi kan stå för”? Då är Förvaltaren rätt plats för dig - här blir du en del av en arbetskultur där man hjälper och stöttar varandra och där man trivs.

Förvaltaren har generösa anställningsförmåner och ser som en självklarhet att familj och karriär går att kombinera liksom att mångfald berikar. Som anställd hos Förvaltaren bidrar du till god samhällsnytta med målsättningen att kunna skapa attraktiva boenden för alla.

Är det här du?

För att vara framgångsrik i denna roll söker vi dig med relevant teknisk utbildning, gärna från högskola eller universitet.

Du har god kunskap om installation och energieffektiviseringsprojekt samt fastighetsekonomiskt arbete, detta då du arbetar med budgetplanering. Vidare har du erfarenhet av entreprenadjuridik och LOU. Vi ser att det är av yttersta vikt att du drivs av att leda och utveckla team, och har en vana av ledarskap från lönesättande tjänst. Eftersom rollen har breda kontaktytor ser vi också att du tycker om att bygga relationer, både mot entreprenörer och kunder.

Du talar och skriver obehindrat på svenska och har körkort B.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är strukturerad och initiativtagande då du självständigt planerar, organiserar och prioriterar arbetet. Vi ser också att du trivs i en kommunikativ roll och har en god samarbetsförmåga eftersom du har breda kontaktytor och en serviceinriktad roll. Vi ser också att du tycker om att lösa problem och har en god lösningsorienterad förmåga.

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Förvaltaren med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Louisa Torstensson på 08-120 50 423. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Sökord: drift, underhåll, energisystem, områdesansvarig, uppdragsansvarig, chef, ledare, förvaltning, VVS, VS, el

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Fastighets AB Förvaltaren

Placering

Sundbyberg

Kontaktperson

Louisa Torstensson

08-120 50 423

Dela jobbannonsen

Anmäl annons