Jobbsafari är en del avschibsted logo

Chef Digitalisering & Informationssäkerhet till MittSverige Vatten & Avfall

Chef Digitalisering & Informationssäkerhet till MittSverige Vatten & Avfall

Mitt Sverige Vatten och Avfall AB · Sundsvall · Ansök senast 18 maj

Heltid · Tillsvidareanställning

Om arbetsplatsen
På MittSverige Vatten & Avfall arbetar vi för ett hållbart samhälle. Vår ständiga närvaro hos natur och människor gör att vi har ett stort ansvar och en viktig roll för ett fungerande kretslopp. I våra tre ägarkommuner Sundsvall, Timrå och Nordanstig bor över 120 000 invånare. Det är för dem, men kanske ännu mer tillsammans med dem, vi arbetar för att driva, utveckla, och bidra med kunskap inom vatten- och avfallsfrågor. Alltid med hållbarhet och miljö i fokus. Våra värdeord mod, öppenhet och helhetssyn ska alltid genomsyra verksamheten.

Affärsområden för Avfall & återvinning och Vatten & Avlopp, får stöd av avdelningar för Verksamhetsstöd och Externa relationer. För att utveckla våra processer och tjänster med stöd av modern teknik och möta ny lagstiftning samlar vi nu all vår kompetens inom områdena digitalisering och informationssäkerhet i en ny avdelning. Vi söker dig som vill leda det arbetet inom vårt samhällsviktiga uppdrag.

Arbetsuppgifter
Som avdelningschef för Digitalisering & Informationssäkerhet rapporterar du till vd och ingår i ledningsgruppen där du förväntas vara delaktig och bidra till MittSverige Vatten & Avfall som helhet.

Du ansvarar för utveckling och omvärldsbevakning inom området och prioriterar relevanta insatser. Vidare säkerställer du leverans från Sundsvalls kommuns Servicecenter IT och övriga systemleverantörer.

IT-miljöerna används inom hela företaget och avdelningen utgör på så vis en stödfunktion till hela bolaget. Som avdelningschef har du huvudansvar för dessa och att vi levererar erforderligt stöd till vår verksamhet. Till din hjälp har du ett team som består av 11 medarbetare med kompetens inom utveckling, förvaltning och informations- samt IT-säkerhet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har akademisk utbildning inom områden som arbetsgivaren bedömer relevant samt ledarskapsutbildning eller motsvarande förvärvade kunskaper. Du har flerårig erfarenhet av ledande befattning inom ansvarsområdet som innefattat personal- och budgetansvar. Vi ser gärna att du har erfarenhet av organisationsutveckling och förändringsledning. Vidare har du god kunskap om IT-utveckling och förvaltning, och säkerhetskompetens. Du har mycket god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift.

Som ledare tydliggör du verksamhetens mål och medarbetarnas uppdrag och ansvar. Ditt ledarskap är ärligt och engagerat vilket gör att medarbetare bidrar med sina synpunkter och erfarenheter. Du agerar som ledare och tar samtidigt en naturlig plats i teamet. Som person är du positiv och konstruktiv samt har ett lösningsorienterat förhållningssätt. Genom din förmåga att kommunicera, prioritera och leverera utgör du ett stöd till såväl medarbetare som vd och ledningsgrupp.

Tjänsten är säkerhetsklassad och svenskt medborgarskap krävs. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning.

Anställningsvillkor

Tjänsteort: Sundsvall
Antal tjänster: 1

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Lönetyp: Månadslön

Övrigt
Vi erbjuder ett intressant och utvecklande arbete i ett stabilt kommunalt bolag. Inom verksamheten finns en hög kompetens och en vilja att vårda samhället ur ett hållbart perspektiv med miljön i fokus.

Vårt engagemang återspeglar sig i den stolthet och anda som finns bland våra medarbetare. Utöver detta bedriver vi även ett aktivt hälsoarbete. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Vår målsättning är att vara en attraktiv arbetsgivare där varje medarbetare har möjlighet att utvecklas och växa i sin roll. Drogtest är obligatoriskt vid nyanställning.

Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan snarast via länken dock senast 18 maj 2022.

Välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner

Anneli Wikner
VD
Mobil: 073-276-13-01

Magnus Wikström
Enhetschef
Telefon: 073-054 56 28

Kent Johansson
Sveriges ingenjörer
Telefon: 070-190 54 80

Jessica Olsson
Vision
Telefon: 076-5814615

Stefan Hanning
Ledarna
Mobil: 070-191 62 78

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Mitt Sverige Vatten och Avfall AB

Placering

Sundsvall

Kontaktperson

Magnus Wikström

073-054 56 28

Dela jobbannonsen