Jobbsafari är en del avschibsted logo

Chaufför/Lagermottagare

Nordiska Ventilationsprodukter AB · Stockholm · Ansök senast 20 nov.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi är ett familjeföretag som staratade 1969, och finns nu i både Stockholm och Göteborg. Huvudkontoret ligger i Göteborg på Lilla Mariholmsgatan 15 och Stockholms filialen finns på Strömsätravägen 14. Här har vi tillverkning av VP/ Göta skarv, spirorör, samt tillverkning av rektangulära kanaler. Vi har även ett stort komplett sortiment av ventilationsdetaljer med tillbehör.

Företaget har utvecklats och växt under drygt fyra decennier och har idag en stark position på marknaden för ventilationsprodukter.

Vi söker kompetenta, entusiastiska och engagerade medarbetare, som vill vara med och utveckla verksamheten och bidra till att vi håller hög kvalite.


Att jobba med oss är som att jobba med sina vänner, vi letar alltid efter människor som delar vår positiva attityd och våra värderingar. Vi respekterar varandra, våra kunder och våra leverantörer.


Det är viktigt att du vill bidra till ett öppet och tillåtande arbetsklimat genom att behandla alla på ett respektfullt sätt. Du ska kunna samarbeta med andra och ta till sig deras kunskap och erfarenhet, samt dela med sig av din egen erfarenhet. Du ska ge ett professionellt positivt intryck och ge alla kunder god service och ett respektfullt bemötande.


Du ska värna om företagets egendom, resurser och rykte.

Distribuering av varor till våra kunder med lastbil.

Alla förekommande arbetsuppgifter inom lager, och kund mottagning. Såsom ihop plockning av order, plocka upp varor samt viss telefon kontakt.

Denna tjänsten är kombinerad chaufför och lager/kundmottagning.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Nordiska Ventilationsprodukter AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Nordiska Ventilationsprodukter AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons