Jobbsafari är en del avschibsted logo

Chaufför

DHL Freight Sweden AB · Borlänge · Ansök senast 3 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Kör för DHL - Borlänge

DHL Åkeri är en arbetsplats som finns över hela Sverige – med lastbilar som rullar från Trelleborg i söder till Kiruna i norr. – Hos oss får chaufförerna en trygg anställning och blir en del av det globala logistikbolaget DHL – samtidigt som vi har den lokala åkerikänslan, säger Johan Halvarsson, Åkerichef för DHL Åkeri.

Just nu söker vi på DHL Åkeri ett antal nya medarbetare till flera av våra terminaler över hela landet. Främst söker vi daglotsar, nattbyteschaufförer och fjärrchaufförer. Är du intresserad och har CE körkort och giltigt YKB är du välkommen att söka via knappen här nedanför. ADR, truck och vana av godshantering är meriterande.

Det som är unikt hos oss är våra medarbetare. "Det är lätt att känna sig stolt över jobbet. Alla känner igen våra gula bilar och vi är kända för vår leveranssäkerhet. En viktig bonus är att DHL Freight kommit långt i sin omställning till fossilfritt – det ger mig som anställd en extra bra känsla för bolaget." Säger Marcus Jönsson chaufför på DHL Åkeri.

Vill du också vara med? Välkommen med din ansökan senast 2:a januari, urval och intervjuer sker löpande. Vid frågor, vänligen kontakta Joakim Hillerström på email: joakim.hillerstroem@dhl.com, telefon: 070 346 51 40. Eller Johan Halvarsson Åkerichef på DHL Åkeri på telefon 0709 345 091.

Vi ber dig uppge nedan i din ansökan:
  • Kontaktuppgifter (namn, mail, adress, telefonnummer)
  • Arbetslivserafenheter
  • Behörigheter så som CE körkort, YKB mm
  • Önskad ort att utgå från
Häng med oss bakom kulisserna, följ oss på Instagram. Eller kika närmare på DHL - vårt varumärke, DHL Freight - globalt eller DHL Freight Sverige


Enligt EU-direktiv (2009/52/EG) måste vi som arbetsgivare kunna påvisa våra medarbetares rättighet att arbeta inom EU. Vid en anställning på DHL måste du därför kunna uppvisa din rätt att arbeta inom EU genom medborgarskap (exempelvis pass) eller i annat fall uppvisa ditt arbetstillstånd. Vi genomför bakgrundskontroller på alla våra slutkandidater.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

DHL Freight Sweden AB

Placering

Borlänge

Dela jobbannonsen

Anmäl annons