Jobbsafari är en del avschibsted logo

Chaufför med BE körkort

Lagun Solskydd AB · Nyköping · Ansök senast 23 mars

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Chaufför - BE-körkort
Nyköping  

Lagun Solskydd söker nu nya och glada medarbetare inför den kommande vår- och sommarsäsongen 2023.

Vi är ett företag som tillverkar måttanpassade och kvalitetssäkra solskydd till kunder runt om i hela Sverige och har idag över 40 års erfarenhet i branschen. Under vår och sommar ökar vår produktion rejält och vi behöver därför fylla på vår personalstyrka med dig som chaufför.

Arbetsbeskrivning
Som lastbilschaufför är du förutom ansiktet utåt den person som levererar våra färdigtillverkade produkter till våra kunder runt om i landet. Vår lastbil körs över stora delar av Sverige, men du blir aldrig borta över natten. Du ansvarar för lastning och ser till att produkterna levereras på ett tryggt och säkert sätt till rätt adresser vid rätt tidpunkt. Du har själv direktkontakt med kunderna.

Arbetstiderna är måndag-fredag, ca 40h i veckan. Då våra körturer varierar i mängd och sträcka är det viktigt att du kan vara flexibel med tider. Anställning sker från den 6/3 och varar fram till den 31/8.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är positivt inställd, noggrann i ditt arbete, stresstålig, gärna har tidigare erfarenhet av att köra lastbil / bud och inte har några fysiska hinder.

För tjänsten som chaufför ser vi även att du har:

  • BE-körkort
  • Truckkort
  • Grundläggande kunskaper i svenskt tal och skrift

 

Har du frågor, kontakta  Fredrik Åström på +46 (0)155-430 440

 

Vill du bli en del av vårt härliga team är du varmt välkommen med din ansökan!

Om företaget
Vi är ett familjeägt företag som har varit verksamma i över 40 år och är idag en av Sveriges ledande tillverkare av både invändiga och utvändiga solskyddsprodukter. Vi tillverkar alla produkter efter kundens önskemål om färg- och måttanpassning och är stolta över att kunna leva upp till snabba leveranser av högkvalitativa solskydd. All försäljning sker genom ett stort nätverk av återförsäljare över hela landet som kan erbjuda professionell vägledning och montering. 

Ett gediget kunnande, lång erfarenhet av branschen, kompetent personal och valet att endast samarbeta med ledande grossister gör att vi idag är en av Sveriges ledande solskyddsleverantörer.

Besök gärna vår hemsida www.lagun.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Lagun Solskydd AB

Placering

Nyköping

Dela jobbannonsen

Anmäl annons