Jobbsafari är en del avschibsted logo

Chaufför lätt lastbil

Sortera Recycling AB · Kumla · Ansök senast 10 okt.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Sortera är en branschledande stabil arbetsgivare som befinner sig i en spännande expansionsfas i Kumla och söker fler medarbetare som vill vara med och driva vår verksamhet framåt. Vi söker nu en chaufför för lätt lastbil till vår anläggning.

Är du rätt person för jobbet?

För att jobba som chaufför för lätt lastbil behöver du ha B-körkort. Vi ser det som meriterande om du har ADR och/eller Truckkort.

Arbetsuppgifter

I din roll kommer du arbeta på Kumlas anläggning där du hämtar och lämnar storsäckar, kärl och styckegods samt tar emot och bearbetar material på anläggningen.

Personliga egenskaper

Sorteras medarbetare jobbar enligt Sortera Way, vilket innebär att vi alltid har ett högt engagemang i våra kunder, gör vad vi kan för att minska miljöpåverkan i vårt arbete samt att vi är professionella i det vi gör - som blivande medarbetare på Sortera i Kumla är det viktigt att du kan identifiera med våra värdeord. Vidare ser vi att du:
  • Har en vilja och engagemang att lära. Vi kräver inte att du ska kunna allt när du kommer hit utan tror att alla kan lära sig med rätt inställning.
  • Alltid är mån om att hitta bästa lösning för både dina kollegor och våra kunder när du stöter på utmaningar i ditt arbete.
  • Har en hög ansvarskänsla och ser att arbetsuppgifter är viktiga, stora som små.
En långsiktig karriär

Vi vill att du som medarbetare ska stanna länge hos oss och välkomnar dig därför till en arbetsplats med positiv företagskultur, där du får mycket goda möjligheter att växa. Vi är stolta över den familjära stämning vi har i företaget och för att bibehålla den ordnar vi med jämna mellanrum roliga aktiviteter för våra medarbetare. Vårt mål är att du ska trivas och vilja stanna länge hos oss.

Ansökan

Välkommen att ansöka genom att sända in ditt CV eller berätta om dig och din arbetslivserfarenhet till Patrik Neogard, Platschef (Patrik.Neogard@sortera.se).

Sänd in din ansökan senast 2022-10-10. Vi kommer hantera ansökningar löpande. sänd in din ansökan så snart som möjligt då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Sortera Recycling AB

Placering

Kumla

Dela jobbannonsen

Anmäl annons