Jobbsafari är en del avschibsted logo

Chaufför IKEA C-körkort

Halmstads Delivery AB · Halmstad · Ansök senast 1 nov.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Halmstads Delivery AB är ett privatägt företag som har funnits sedan1992. Våra största kunder är DSV, Bring och Halmstads Kommun. Vi kör distribution i Halland och levererar gods till både privatpersoner och företag. Vi har vår alldeles egna helt nybyggda terminal på Kistinge industriområde, Fyllinge. Vi är 60 anställda och har 38 fordon i vagnparken.

När man arbetar hos oss ska man vara PEP: Positiv – Engagerad – Proffsig.

Om du vill arbeta med oss så blir du en del av ett positivt gäng som ser möjligheter och som alla arbetar tillsammans för att leverera god kvalitet till våra kunder. Att arbeta hos oss är ett socialt arbete där man möter mycket människor varje dag. Vårt kärnvärde är Pålitlighet.

Vi söker dig med C eller CE körkort

Vi söker Chaufförer till vår IKEA produktion. Som chaufför arbetar du i ett team om två. Din kollega är medåkare och kontaktar kunderna och förbereder dem för er leverans. Godset ska bäras in på anvisad plats av kunden och man är alltid två som hjälps åt att bära. Vi arbetar digitalt med handdatorer så teknisk förståelse är en absolut fördel.

Man hjälps åt att lasta bil enligt lagd rutt som trafikledningen planerat. Det är därför en fördel om man har ett truckkort. När man kommer åter till terminalen så lossar man bilen och slänger det emballage som blivit efter leverans. Man samlar ihop pallar och stålställ som man har med sig tillbaka och ställer det på anvisad plats. Den här rollen är fysiskt krävande eftersom vi ibland lastar och lossar tunga gods. Du måste även vara strukturerad och ha ett ordningssinne. Eftersom vi kör flera turer så behöver du vara flexibel med arbetstiderna. Detta kompenseras med en ersättning.

Du känner stort ansvar för dina arbetsuppgifter och din arbetsmoral är hög. Du kan framföra en lastbil på ett säkert och lugnt sätt och är rädd om andras egendom. Du förstår att ditt stora engagemang är viktigt för att du ska lyckas i ditt nya arbete.

Du erbjuds provanställning 6 månader och start omgående.

#jobbjustnu

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Halmstads Delivery AB

Placering

Halmstad

Kontaktperson

Halmstads Delivery AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons