Jobbsafari är en del avschibsted logo

Certifieringsingenjör

Adecco Sweden AB · Lidköping · Ansök senast 31 jan.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om tjänsten

Som Certifieringsingenjör inom produktsäkerhet kommer du att ingå i ett team med 3 personer,som kommer att bistå under upplärningsfasen. Du kommer att arbeta med lagkravsbevakning, planering, upphandling och genomförande av produktcertifierings aktiviteter inom el.

I rollen kommer du att ansvara för att certifieringar följs och efterlevs av de lagkrav som finns inom EU samt även inom Nordamerika, Australien och Kina.

Du kommer att ha kontakt med certifieringsorganisationer globalt. I Sverige samarbetar Asko Appliances AB med Intertek. I Lidköping ansvarar ASKO Appliances AB för utvecklingen av diskmaskiner där också ackrediterade laboratorietester utförs.

Tjänsten är en heltidstjänst med placering i Lidköping med start omgående eller så snart som möjligt.

Om dig
Vi söker dig som har en högskole- eller civilingenjörs utbildning inom el,alternativt erfaren elektriker inom elsäkerhetsområdet.

Har du en YH-utbildning inom el/elsäkerhet kan detta också vara ett alternativ.

Meriterande är om du har några års erfarenhet inom el/elektronik eller har arbetat som Certifieringsingenjör alternativt att du har tidigare certifieringserfarenhet från andra branscher än från vitvarubranschen. Vidare ser vi att du är en person som är ansvarstagande, strukturerad, analytisk, noggrann och driven.

Viktigt för tjänsten är:
  • Behärskar engelska i både tal och skrift
  • Möjlighet att kunna resa inom Sverige och även utomlands om det skulle bli aktuellt
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Asko Appliances AB
ASKO har en bra historia! Det startade 1950 i Vara, Sverige med en innovativ ung mans dröm om att tillverka en tvättmaskin till sin mor för att göra livet lättare för henne. En unik, energi- och vatteneffektiv maskin som skulle återspegla en lantbrukares kärlek för naturen. En maskin med överlägsen rengöringsprestanda och tillförlitlighet som skulle kunna värma upp vatten, centrifugera och som även hade både hållbara och rostfria ståltrummor.
I mer än 70 år har ASKOs produkter hjälpt människor över hela världen att laga mat, tvätta och ta sig an familjen med största möjliga hänsyn till miljön. Med en unik skandinavisk metod kombinerar ASKO prisvinnande design med smarta funktioner och lösningar och skapar produkter som blir en oumbärlig del av ditt hem och ditt liv.

Asko Appliances AB är ett svenskt företag som utvecklar diskmaskiner av högsta klass. Med ett unikt skandinaviskt kulturarv kombinerar ASKO prisbelönad design med smarta funktioner och lösningar. Asko Appliances AB tillhandahåller tjänster i koncernen inom Global Marketing för ASKO varumärket, Product Management, Sales, Industrial Design samt Development of Dishwashers. Asko Appliances AB förvärvades 2010 av den slovenska vitvarutillverkaren Gorenje Group. År 2018 förvärvade Hisense Europe Group hela Gorenje Group. Koncernen utvecklar, tillverkar och säljer produkter såsom TV-apparater, AC anläggningar, Mobiltelefoner och Vitvaror. I Lidköping är deras specialitet diskmaskiner och de är 75 anställda på kontoret.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Marianne Johansson marianne.johansson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Certifieringsingenjör, elingenjör, elsäkerhet, produktsäkerhet, ingenjör, VästraGötaland, ASKO, Adecco

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Adecco Sweden AB

Placering

Lidköping

Dela jobbannonsen

Anmäl annons