Jobbsafari är en del avschibsted logo

Certex Servicetekniker Stockholm

CERTEX Svenska AB · Stockholm · Ansök senast 20 mars

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Tycker du om att arbeta
självständigt, har ett tekniskt intresse och en god samarbetsförmåga? Då bör du söka till tjänsten som servicetekniker hos oss!


Om tjänsten

Nu söker vi efter en servicetekniker som utgår från
Stockholm. Du som söker denna tjänst kommer ingå i ett team om ca
15 personer som jobbar med inspektion och service av lyftutrustning och fallskyddsprodukter. Arbetet som servicetekniker är självständigt i den mån att du oftast arbetar ensam hos kund med back-up från övriga teamet. I tjänsten ingår mycket resande och övernattningar. Framförallt i Norrland.

Din profil:

För att lyckas i uppdraget servicetekniker i CERTEX serviceteam behöver du kunna arbeta självständigt, ha ett tekniskt intresse och kunna samarbeta i grupp. Kunskaper inom lyft och fallskyddsprodukter samt dess regelverk är meriterande. Då tjänsten innebär arbete ute på fältet tillsammans med serviceteamet är det en självständig "teammedlem" vi söker. Du skall trivas med att arbeta med noggrannhet och givna regler för arbetsuppgifterna. Du skall ha en hög egen drivkraft samt ha en god initiativförmåga för att i samarbete med övriga i serviceorganisationen kunna driva denna satsning framåt.

Kvalifikationer:
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, både
i tal och skrift
  • Körkort
  • Datorvana för hantering av olika journal och administrativa
system.
  • God förståelse för tidsåtgång och ett sunt ekonomiskt
tänkande med kunden i fokus.
  • Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter är meriterande.
Personliga egenskaper:

Du skall vara strukturerad och social och kunna se vikten av långvariga kundrelationer samt ha ett bra driv. Har du ett öga för att bibehålla befintliga affärer samt utveckla nya hos de kunder du är ansvarig för kommer du att lyckas väl.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

CERTEX Svenska AB

Placering

Stockholm

Dela jobbannonsen

Anmäl annons