Jobbsafari är en del avschibsted logo

Centric söker barnmorska till Växjö

Centric Care AB · Växjö · Ansök senast 17 dec. (8 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

OM UPPDRAGET

Centric söker sjuksköterskor för arbete på förlossningen och kvinnokliniken på sjukhuset i Växjö. Heltid med rullande schema. Behovet är: 11 sep. 2023 (v. 37) – 14 jan. 2024 (v.2) 
Uppdraget innebär rotationstjänstgöring dag, kväll, natt och helg. Rotation mellan Förlossning och BB alt. endast BB om önskemål finns.

 
DIN PROFIL
Legitimerad barnmorska med minst 5 års klinisk erfarenhet av förlossningsvård i närtid. Certifiering för CTG-utbildning och bäckenbottenutbildning ska uppvisas vid start. Barnmorska ska kunna handleda studenter om så krävs och vara behjälplig med bedömningar av dessa. Under jul- och nyårshelgen ska barnmorskan arbeta minst 2 röda pass.
Legitimerad sjuksköterska med minst 2 års yrkeslivserfarenhet. 
Journalsystem Cosmic.
 
OM OSS

​Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi erbjuda våra anställda uppdrag året om och ofta möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.
 
Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Centric Care AB

Placering

Växjö

Kontaktperson

Centric Care AB

Dela jobbannonsen