Jobbsafari är en del avschibsted logo

Centric Care söker sjuksköterska till en akutmottagning på Gotland

Centric Care söker sjuksköterska till en akutmottagning på Gotland

Centric Care · Gotland · Ansök senast 16 jan.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda.

OM UPPDRAGET
För vår kunds räkning söker vi nu dig som är legitimerad sjuksköterska till en akutmottagning på Gotland. Verksamheten omfattar modern akutsjukvård med ca 18 000 besök per år. 
Avdelningen har ett stort intag av akuta patienter, vilket ofta innebär snabba förändringar i arbetstempo och vårdtyngd.


UPPDRAGSPERIOD
Omgående -31 Oktober :  Rotation med fler helgpass än varannan helg. 
1 November- 16 Januari 2022 : Dag, natt eller rotation. 

 
DINA ARBETSUPPGIFTER
Arbetet som sjuksköterska på akutmottagning innebär ofta ett högt tempo och kräver förmåga att ta egna initiativ inom sitt kunskapsområde och att kunna planera och prioritera sitt eget arbete i samråd med ledningssjuksköterskan. Det innebär också att ta ansvar för helheten, för optimala processer och för att samverkan med interna och externa samarbetspartners sker på bästa sätt. Att arbeta utifrån fokus på patientens behov är en självklarhet. Utöver patientvård förväntas ett aktivt arbete med ansvarsområden och även fortlöpande med olika former av utvecklingsarbete.

DIN PROFIL
Leg. Sjuksköterska med minst 2 års dokumenterad yrkeserfarenhet. Vi ser det som meriterande om du har vidareutbildning inom akutsjukvård, AN/IVA, barnmedicin eller prehospitalt. Vi ser det också som meriterande om du har erfarenhet av tidigare arbete på akutmottagning.


OM OSS
​Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo. Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa villkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår och mycket mer. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi erbjuda våra konsulter uppdrag året om.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Centric Care

Placering

Gotland

Kontaktperson

Centric Care AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons