Jobbsafari är en del avschibsted logo

Central verksamhetskoordinator till skolidrottsförbundet.

Central verksamhetskoordinator till skolidrottsförbundet.

Skolidrottsförbundet · Stockholm · Ansök senast 2 juni

Heltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Tjänstebeskrivning & erbjudande

Vill du arbeta i en organisation som präglas av teamwork, glädje och entusiasm? Trivs du i rollen som spindeln i nätet med många kontaktytor?
Då kan tjänsten som central verksamhetskoordinator hos svenska skolidrottsförbundet vara helt rätt för dig!
För rätt person erbjuder vi en omväxlande och stimulerande arbetsmiljö.

Alla barn och unga vill röra på sig, men det är inte alla barn som gör det. Skälen till det är så klart många, men bristande ekonomi, kulturella skillnader och otillgänglighet är de vanligaste orsakerna. Vi på Skolidrottsförbundet har kämpat för att barn och unga ska få röra sig sedan 1916.

I rollen som central verksamhetskoordinator hos skolidrottsförbundet kommer du att ha ett omväxlande jobb i en stimulerande arbetsmiljö. Din huvudsakliga arbetsuppgift är att arbeta nära verksamhetsutvecklare, tävlingsansvarig och projektledare och stötta dem inom deras områden. Det ingår i ditt ansvar att se till att struktur och metodik används. Utöver det ansvarar du för att projektet går framåt och att säkerställa att verksamheten skapar resultat.
Du kommer att samverka med stora kontaktytor både internt och externt.
Exempel på externa kontakter är andra förbund och RF.

Exempel på förekommande arbetsuppgifter är:
  • Ansvara för att driva samverkansprojekt framåt
  • Ansvara för att se över delar i verksamheten som kan och ska utvecklas
  • Stötta verksamhetsutvecklare i deras dagliga arbete
  • Uppföljning av pågående projekt
  • Bygga relationer och nätverka med externa partners
  • Rapportera till RF
Tjänsten innefattar viss arbetstid på kvällar och helger då de flesta av våra skolidrottsföreningar arbetar ideellt. I rollen ingår ca 2 resor i månaden.

Personprofil

Tjänsten passar dig som besitter ett eget inre driv och är självgående. Du är handlingskraftig och trivs med att ha många bollar i luften. Du får arbeta i ett team med gemenskap och stor passion för att få fler barn i rörelse.
Du har en hög ansvarskänsla och en passion för idrott. Du som söker tror vi gillar att arbeta strategiskt och målinriktat. Du har en tydlig bild av vad som behöver göras, både på kort- och lång sikt, för att nå uppsatta mål som finns inom rollen för ditt arbete.

Vi söker dig som är kreativ i både tanke och handling. Utöver det är du noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt. Du är pedagogisk och har en god förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift.
Eftersom Skolidrottsförbundet vill att idrott och fysisk aktivitet ska vara för alla tror du självklart stenhårt på inkludering och allas rätt till en hälsosam fritid!

Hos oss finns personalförmåner så som friskvårdstimme och friskvårdsbidrag.

Vi ser gärna att du har relevant eftergymnasial utbildning inom idrott och hälsa.
Vidare är det meriterande om du besitter relevant arbetslivserfarenhet inom projektledning, koordinering inom näringslivet eller inom någon idrottsförening.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som central verksamhetskoordinator.

Övrigt

Start: Omgående, enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, projektanställning till och med 20231231
Arbetstid: 8-17 med möjlighet till flex (viss tid kommer att förläggas på kväll och helg.)
Plats: Stockholm

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Jannica Skärvinge på 073-353 75 10. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Skolidrottsförbundet

Placering

Stockholm

Dela jobbannonsen

Anmäl annons