Jobbsafari är en del avschibsted logo

Cellodlare till Randstad Life Sciences, Stockholm

Cellodlare till Randstad Life Sciences, Stockholm

Randstad · Stockholm · Ansök senast 1 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Arbetsbeskrivning

Vi på Randstad Life Sciences vänder oss nu till dig som vill bli en del av vårt konsultteam i Stockholm och jobba med cellodling. Du kommer att få arbeta med ett spännande uppdrag där du kommer att hjälpa till med att tillverka material till kliniska prövningar. 

Som konsult hos Randstad Life Sciences är det vi som är din  arbetsgivare men du har din dagliga arbetsplats hos någon av våra kunder. Vi erbjuder en trygg anställning med fast lön, kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, tjänstepension, försäkringar och företagshälsovård. Tillsammans med oss får du möjlighet att utvecklas och bredda din kompetens genom att vara ute på spännande uppdrag!

Ansvarsområden

Du kommer att arbeta hos en av våra kunder i Stockholm som befinner sig i en väldigt spännande fas, där du kommer att arbeta med cellodling i bioreaktorer. Du arbetar i renrumsmiljö, samt medverka för att befintliga GMP krav upprätthålls.

Kvalifikationer

För att på ett bra sätt kunna genomföra detta uppdrag och känna dig trygg i din roll, besitter du troligtvis följande kunskaper/erfarenheter:

• Minst 3 år akademisk utbildning inom biologi, molekylärbiologi eller biokemi.
• Har erfarenhet av arbete i renrumklassificerad miljö. 
• Har arbetat inom GMP-reglerad verksamhet.
• Tidigare arbetserfarenhet av cellodling med bioreaktorer. 
• Är driven och har förmågan att arbeta analytiskt. 

Som person är du prestigelös, flexibel och noggrann. Du trivs med att självständigt driva ditt arbete, men är en lagspelare ut i fingerspetsarna. Du är nyfiken på att ta in ny kunskap och tar gärna dig an nya arbetsuppgifter.

Ansökan

Skicka in din ansökan senast 2021-01-31. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Har du frågor är du varmt välkommen att höra av dig till Maria Lönn, affärsområdeschef, maria.lonn@randstad.se . På grund av GDPR kan vi inte ta emot ansökningar via mail.

Om företaget

Randstad Life Sciences är specialiserade inom kompetensområdet naturvetenskap och är en del av Randstad, som med verksamhet i 40 länder är världsledande inom rekrytering och konsultuthyrning. Genom detta globala nätverk och i kombination med en stark lokal förankring kan vi erbjuda ett stort utbud av varierande och utvecklande uppdrag och tjänster för dig som är specialist inom life science. Vår mission är att med din karriär i fokus hjälpa dig att uppnå din fulla potential.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Randstad

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Randstad AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons