Jobbsafari är en del avschibsted logo

CE chaufförer till nattkörningar sökes!

StudentConsulting · Borlänge · Ansök senast 30 juni (39 dagar kvar)

Heltid · Visstidsanställning

Är du färdig CE- chaufför till våren? Eller är du en erfaren yrkeschaufför på jakt efter nya utmaningar? Då har vi spännande tjänster till dig!

Information om uppdraget:

Till våra uppdrag i Dalarna, söker vi nu nattugglor med CE kort. Tjänsterna är på heltid, dvs 3-4 nätter i veckan. Dina arbetsuppgifter varierar beroende på uppdrag men kan bestå av b.la. lastning, lossning och transport av gods till kunder i mellersta Sverige. Du utgår från Borlänge och våra kunder distribuerar allt från styckegods till industrimaterial och medicin. Det som är gemensamt för samtliga uppdrag är att de söker medarbetare som är effektiva, noggranna och med en hög känsla för service.

Arbetstiderna är förlagda under eftermiddag och natt. Tjänsterna är på heltid med förväntad start våren 2022. Goda chanser till förlängning och fortsatt anställning efter utfört uppdrag, finns.

Detta söker vi:

Krav för tjänsten är:
  • CE behörighet samt YKB.
  • God kommunikationsförmåga
Meriterande om du har ADR samt truckkort. Vidare är det meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete inom service, logistik och kundhantering. Vi söker dig som är driven och som brinner för chaufförsyrket. Som person är du inte rädd för att ta i, då arbetet är fysiskt krävande.

Är du den vi söker? Tveka inte utan ansök om tjänsten via länken nedan, eller genom att besöka vår hemsida. Rekrytering sker löpande och tjänsterna kommer att kunna tillsättas innan ansökningstidens slutdatum. Utdrag ur belastningsregister kan förekomma.

Sökord: CE-behörighet, Lastbilsjobb, Nattkörning, Distribution, yrkeschaufför

Sökord: CE-behörighet, Lastbilsjobb, Nattkörning, Distribution, yrkeschaufför

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

StudentConsulting

Placering

Borlänge