Jobbsafari är en del avschibsted logo

CE-chaufförer sökes!

StudentConsulting · Trollhättan · Ansök senast 16 aug. (44 dagar kvar)

Heltid · Visstidsanställning

Är du färdig CE-chaufför i vår? Eller är du en erfaren yrkeschaufför redo för nya utmaningar? Då är det dig vi söker!

Information om uppdraget:

Till en ledande aktör inom logistiktjänster söker vi nu flertalet CE-chaufförer. Som konsult på detta uppdrag är du med och bidrar till att 4.5 miljoner hushåll och flera hundra tusen svenska företag får sina försändelser, varje dag. På denna arbetsplats är arbetsuppgifterna varierande och du kommer att bli många erfarenheter rikare! Förutom roliga och utmanande arbetsuppgifter kommer du att mötas av ett gäng glada och engagerade kollegor, som ser fram emot att ta emot dig!

Tjänsterna är konsultuppdrag, vilket betyder att du kommer vara anställd som konsult hos SC transport Sverige - som är en del av StudentConsulting group. Studentconsulting har över 20 års erfarenhet av bemanning och erbjuder chaufförstjänster i hela Skandinavien. Det finns därför stora möjligheter till tidigare start, förlängning och fast anställning, efter utfört uppdrag. Arbetet är förlagt hos vår samarbetspartner och du kommer att utgå från Trollhättan. Tjänsterna är på heltid och arbetstiderna varierande. Förväntad uppdragslängd är Maj till Augusti/September.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten är det ett krav att du har:
  • CE-körkort
  • Digitalt färdskrivarkort
  • YKB
  • Truckkort A
Då det kan förekomma tunga lyft är det viktigt att du är i god fysisk form och trivs att arbeta i högt tempo. Du har erfarenhet av att backa med släp och har du ADR är det ett plus i kanten.

Som person ser vi att du har en god anpassningsförmåga och lätt anpassar dig till olika situationer. Du har en god människokännedom, som älskar att ge kunden god service och ser till att vårda och utveckla dina kundrelationer. Är du sist men inte minst noggrann, ansvarstagande och behärskar svenska i tal och skrift?

Då är det dig vi söker! Vi intervjuar aktuella kandidater löpande och ser fram emot att höra från dig! Utdrag ur belastningsregistret kan komma att bli aktuell.

Sökord: CE chaufför, Transport, Lastbilschaufför, Distribution, Yrkeschaufför

Sökord: CE chaufför, Transport, Lastbilschaufför, Distribution, Yrkeschaufför

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

StudentConsulting

Placering

Trollhättan

Dela jobbannonsen