Jobbsafari är en del avschibsted logo

CE chaufförer sökes till Ragn-Sells!

CE chaufförer sökes till Ragn-Sells!

StudentConsulting · Borlänge · Ansök senast 20 maj

Heltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du arbeta på en arbetsplats där du varje dag, bidrar till ett bättre samhälle? Då läser du helt rätt annons!

Information om uppdraget:

Är du utbildad CE chaufför och vill arbeta på ett företag som erbjuder nyskapande och effektiva lösningar för att minimera, ta hand om och omvandla avfall till resurser? Som CE chaufför på Ragn-sells kommer du att göra skillnad i ditt dagliga arbete.

I din roll som CE chaufför kommer du att arbeta i ett team som med stort kunnande och modern teknik hjälper sina kunder med alla typer av förebyggande och akuta åtgärder inom vatten och avlopp. Ragn-Sells erbjuder kompletta VA-lösningar och utför inspektioner, högtrycksspolningar, slamsugning och tömmningar. Ragn-Sells både hanterar avfallet samt erbjuder kompletta VA-lösningar för rörinspektioner, slamsugning och spolningar av spill- och dagvattensystem.

Oavsett vilken åtgärd som utförs, så är målet att trygga en säker funktion i avloppssystemen. Till Ragn-Sells hjälp finns modern utrustning som kan hantera många olika typer av situationer och uppkomna problem. Ragn-Sells använder till exempel modern filmteknik vid inspektion och besiktning av rör och har kombibilar som både kan utföra slamsugning och högtrycksspolning.

Som medarbetare på Ragn-Sells arbetar du i en framtidsbransch där du varje dag bidrar till ett bättre samhälle och en bättre miljö. Ragn-Sells är ett levande bevis på att omsorg om jorden och bra affärer går hand i han.

Tjänsten är belägen i Borlänge och pågår mellan April - Augusti. Arbetstider är 06-15 samt 15-00, helgarbete kan förekomma. Du kommer att bli anställd av StudentConsulting och uthyrd till Ragn-Sells.

Detta söker vi:

Vi söker dig med CE behörighet, ADR samt giltigt YKB. Vi ser gärna att du har erfarenhet och/eller kunskap av miljöarbete. Som CE chaufför på Ragn-Sells är du företagets ansikte utåt och du har därför en hög servicekänsla och förstår vikten av goda kundrelationer. Du är en god kommunikatör och utför ditt arbete proffessionellt och noggrant.

Passar du in på beskrivningen ovan? Urval och intervjuer sker löpande, så sök tjänsten redan idag!

Sökord: CE-chaufför

Sökord: CE-chaufför

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

StudentConsulting

Placering

Borlänge

Dela jobbannonsen

Anmäl annons