Jobbsafari är en del avschibsted logo

CE chaufförer sökes för sommarjobb hos Dagab i Örebro!

CE chaufförer sökes för sommarjobb hos Dagab i Örebro!

StudentConsulting · Örebro · Ansök senast 28 maj

Heltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Letar du efter sommarjobb? Har du CE-kort och en annan huvudsaklig sysselsättning, exempelvis studier? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi på StudentConsulting söker nu efter lastbilschaufförer med CE -kort till vår kund Dagabs sommarbemanning. Dagab ingår i Axfoodkoncernen och har en nyckelroll i Axfoods arbete med att ständigt effektivisera varuflödet från sortiment och inköp till lagerhantering och distribution. Vi söker såväl chaufförer till distribution som till fjärr, därför kan arbetstiderna variera, men du utgår från Örebro.

Förutom CE-körkort har du en hög servicekänsla och har vana utav att ge god service till kunden. Axfood är en av Sveriges största aktörer inom dagligvaruhandeln med många stora varumärken som sina kunder. Deras vision är att bli ledande inom bra och hållbar mat. Vi ställer höga krav på flexibilitet och noggrannhet.

Detta är ett bemanningsuppdrag och avser huvudsakligen sommarjobb, det finns dock goda möjligheter för extraarbete under terminerna och för rätt person finns möjlighet till fortsatt anställning. Efter avslutad rekrytering blir du anställd av oss på StudentConsulting och uthyrd som konsult till vår kund Dagab.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har erfarenhet av distributionsarbete och kundkontakter. Arbetet kräver hög kvalitets- och servicekänsla. För att trivas i rollen ser vi att du tar hand om din hälsa och har god fysik så att du kan arbeta ergonomiskt. Du behöver också vara flexibel då det förekommer varierande arbetstider beroende på tjänst, du är samarbetsvillig och har ett stort engagemang för ditt arbete.

För att vara aktuell för tjänsten vid Dagab så behöver du ha:
  • CE-kort
  • Tidigare erfarenhet av lastbilskörning samt erfarenhet av att köra släp
  • Studier eller annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %
  • Digitalt förarkort
  • Truckkort med A-behörighet
  • Yrkeskompetensbevis
Det är meriterande för tjänsten om du har:
- Erfarenhet av kylaggregat och dubbelplansvagnar

I samband med rekryteringen kommer vi begära belastningsregisterutdrag från polisen.
Känner du igen dig i beskrivningen? Tycker du att det låter som ett intressant sommarjobb? Sök då tjänsten redan idag! Vi jobbar med löpande urval och kommer tillsätta under tiden.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

StudentConsulting

Placering

Örebro

Dela jobbannonsen

Anmäl annons