Jobbsafari är en del avschibsted logo

CE chaufförer med ADR behörighet sökes

CE chaufförer med ADR behörighet sökes

Börje Jönsson Åkeri AB · Helsingborg · Ansök senast 1 juli

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Till vår enhet i Helsingborg söker vi positiva och ansvarsfulla chaufförer som har en glödande passion för lastbilsyrket och som vet vikten av att kunna samarbeta med både kollegor, transportledare och kunder. Som medarbetare hos oss delar du vår filosofi ” Välbehållet gods i rätt tid på rätt plats”

Om tjänsten

Arbetet hos oss innebär att du kör olika sorters gods bla. ADR med olika fordon som kräver CE behörighet. Arbetet innebär också noggrann godshantering, truckkörning samt daglig kundkontakt. Arbetstiden för våra olika körningar är förlagd dygnets alla timmar, vilket medför tidiga morgnar, sena kvällar, natt och helg. När du anställs får du handledning av våra duktiga chaufförer och trafikledare så att du kan känna dig trygg i ditt arbete. Vi utför både inrikes och utrikes transporter. Utdrag från belastningsregistret krävs för arbetet.

Om dig

Du ska vara engagerad, effektiv, ordningsam och ha god servicekänsla. Du ska ha erfarenhet av att köra fordon som kräver CE behörighet. Vi ser gärna att du har vana av att köra tempererade transporter och transporter som kräver ADR. Du ska vara flexibel och villig att köra olika fordonskombinationer och uppdrag. Du ska ha kunskap om godssäkring, aggregat och hantering av färdskrivare. Du ska ha förmåga att planera din körning väl för att rätt gods ska levereras i rätt tid men också utifrån miljöpåverkan, trafiksäkerhet och utifrån gällande lagar och regler.

Kompetenskrav för att söka tjänsten

· CE behörighet

· ADR

· Förarkort för digital färdskrivare

· Truckkort

· YKB


Om oss

Börje Jönsson Åkeri AB är ett familjeföretag som startades år 1954. I dag är vi en koncern med 325 kompetenta medarbetare och vi har 160 fordon till vårt förfogande. Företaget finns etablerat i Helsingborg, Göteborg, Stockholm, Karlstad, Hamburg och Verona. Läs mer om oss på www.bjtrucks.com

Ansökan

För att söka tjänsterna hos oss, ber vi dig att skicka in din ansökan omgående via mail till:

Anna Olsson, anna.olsson@bjtrucks.com.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Börje Jönsson Åkeri AB

Placering

Helsingborg

Kontaktperson

Börje Jönsson Åkeri AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons