Jobbsafari är en del avschibsted logo

CE-Chaufför till Vårgårda

Sandahls Vårgårda AB · Vårgårda · Ansök senast 20 juni

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

ARBETSUPPGIFTER
I din roll som CE-chaufför hos Sandahls Vårgårda AB kommer dina arbetsuppgifter att vara körning med bil och släp i Västsverige. Arbetstiden är dagtid, förlagd till 4 dagar/vecka á 10 h/dag. Jobbet förutsätter att du har körkort för tung lastbil med släp samt några års erfarenhet. Du behöver också ha YKB och truckkort samt god svenska i tal och skrift.

Varför arbeta på Sandahls?
  • På rätt väg: Sandahls är inte ett företag som andra. Vi tror på att göra rätt för oss, vi tror på individen och vi arbetar för en hållbar framtid. Istället för att följa andra, eller ta genvägar, försöker vi alltid göra det som är bäst på sikt – för företaget, kunderna, medarbetarna och samhället.
  • Trygg arbetsmiljö: Du som medarbetare är vår viktigaste tillgång. Därför ser vi till att våra anställningsförhållanden är långsiktigt hållbara. Det innebär att vi alltid följer kollektivavtal och gällande regler. När du jobbar på Sandahls ska du veta att du är i trygga händer.
  • Personligt och flexibelt: Vem gillar byråkrati och krångel? Inte vi i alla fall. På Sandahls har vi en platt organisation och öppna dörrar. Ingen åsikt är värd mer än någon annans. När du jobbar hos oss kan du räkna med att bli både sedd och hörd – för den du är.
  • Entreprenörsdrivet: Om du gillar att få saker gjorda är Sandahls rätt arbetsplats för dig. Företagets startades av en entreprenör, och den andan lever i allra högsta grad kvar. Vi är handlingskraftiga och orädda, och ser hellre möjligheter än hinder.

PERSONLIGA EGENSKAPER
För att passa in i rollen som CE-chaufför är du flexibel, trivs med att arbeta självständigt samtidigt som du uppskattar att prata med kunderna. Du är ordningsam och varsam med fordon och arbetsredskap. Du har en god kondition, uthållighet och du trivs med en händelserik arbetsdag, är inte rädd för att hugga i och gillar att vara en del av ett arbetslag där du kan bidra med positiv energi! 

OM TJÄNSTEN
Stationeringsort för tjänsten är Vårgårda och är ett konsultuppdrag på heltid med start omgående. Finns stor chans för anställning hos Sandahls Vårgårda AB efter 6 månader. 

ÖVRIG INFORMATION
Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Therese Hedén på via therese.heden@eterni.se

Varmt välkommen med din ansökan!
 

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Sandahls Vårgårda AB

Placering

Vårgårda

Kontaktperson

Eterni Sweden AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons