Jobbsafari är en del avschibsted logo

CE chaufför till Kalles Bud i Umeå

Kalles Bud & Transport i Norr AB · Umeå · Ansök senast 31 mars

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Arbetsuppgifter

Vi söker en flexibel medarbetare som vill ha en varierande vardag. Kalles Bud har ett brett utbud av arbetsuppgifter och erbjuder dig allt ifrån flytt, montering, kopieringsmaskiner till ADR-transporter med våra gasbilar.

Om Kalles

Kalles Bud bildades 1974 och är idag ett välrenommerat logistikföretag med lång erfarenhet och gedigen branschkunskap inom våra affärsområden. Vi är ett fullfjädrat serviceföretag som utför in- och utrikestransporter, fjärrtransporter, distribution, spedition och montage. Vi är experter på att transportera oemballerat, svårhanterligt samt farligt/ADR gods.

Du har säkert sett våra bilar eller träffat någon av våra chaufförer. Idag är vi cirka 75 årsanställda och har ett 50- tal fordon. Vi möter dig alltid med ett leende och har välutbildad och erfarna medarbetare. Vår personliga service och förmåga att alltid sätta kundens behov i centrum har lett till nöjda kunder, nya uppdrag och företagets positiva utveckling.

Kalles är kvalitet- och miljöcertifierat enligt ISO 9001 och 1400. Vi utför våra uppdrag med en modern fordonsflotta som ständigt uppdateras för att möta branschens miljökrav.

Vi har terminaler och magasinering i Luleå, Umeå och Kiruna. Huvudkontoret är beläget i Luleå.

Vår viktigaste resurs är vår personal och vi är ständigt på jakt efter kompetenta medarbetare. Vi har behov av tillsvidareanställning men även visstidsanställning, perfekt för dig som vill ha ett extrajobb och kanske vid sidan av studier eller annat arbete.

Din Profil

I din roll hos Kalles Bud är du ansiktet utåt mot våra kunder och för dig är kunden alltid nummer ett. Du brinner för serviceyrket och förstår vikten av en god kommunikation.

Du ska trivas med att arbeta såväl självständigt som ett i team. Vi ser också att du har god initiativ- och problemlösningsförmåga. För att lyckas med arbetet är det viktigt att du är engagerad, ansvarstagande, självgående och har god arbetsförmåga samt fysik.

Krav

CE

YKB

ADR

Truck

Meriterande

Erfarenhet från flytt och montering

Varaktighet

Tillsvidare

Stationeringsort

Umeå

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson vid frågor om tjänsten

Anders Ekman anders.ekman@kallesbud.se

Alexander Figaro alexander.figaro@kallesbud.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Kalles Bud & Transport i Norr AB

Placering

Umeå

Kontaktperson

Kalles Bud & Transport i Norr AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons