Jobbsafari är en del avschibsted logo

CE chaufför sökes till nattuppdrag i Mora!

CE chaufför sökes till nattuppdrag i Mora!

StudentConsulting · Mora · Ansök senast 30 juni

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du utbildad yrkeschaufför med erfarenhet av att köra med släp? Vi söker dig som har CE kort och som gillar att köra när alla andra ligger och sover!

Information om uppdraget:

Till en ledande aktör inom logistiktjänster söker vi nu CE chaufförer som vill arbeta natt. Som konsult på detta uppdrag är du med och bidrar till att 4.5 miljoner hushåll och flera hundra tusen svenska företag får sina försändelser, varje dag. På denna arbetsplats är arbetsuppgifterna varierande och du kommer att bli många erfarenheter rikare! Förutom roliga och utmanande arbetsuppgifter kommer du att mötas av ett gäng glada och engagerade kollegor, som ser fram emot att ta emot dig!

Tjänsterna är konsultuppdrag, vilket betyder att du kommer vara anställd som konsult hos SC transport Sverige - som är en del av StudentConsulting group. Studentconsulting har över 20 års erfarenhet av bemanning och erbjuder chaufförstjänster i hela Skandinavien. Det finns därför stora möjligheter till tidigare start, förlängning och fast anställning, efter utfört uppdrag. Arbetet är förlagt hos vår samarbetspartner och du kommer att utgå från Mora och köra mot Örebro och Stockholm. Tjänsterna är på heltid och arbetstiderna är förlagda på natt. Förväntad uppdragslängd är Maj till Augusti/September.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en hög servicekänsla, är noggrann och kommer i tid till arbetet. Du ska vara van att ta ansvar och kunna arbeta i team, men även självständigt. Du har en hög arbetsmoral och värdesätter arbetet och arbetsgivaren.


Vidare har vi krav på CE kort och YKB.


Så, passade beskrivningen in på dig? Sök tjänsten redan idag!

Sökord: Yrkeschaufför, CE chaufför, Lastbilschaufför, Distribution

Sökord: Yrkeschaufför, CE chaufför, Lastbilschaufför, Distribution

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

StudentConsulting

Placering

Mora

Dela jobbannonsen

Anmäl annons