Jobbsafari är en del avschibsted logo

CE-chaufför med stort eget ansvar

Jobbet.se · Norrköping · Ansök senast 7 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Det går bra för oss på Haga R.O.T och nu behöver vi förstärka organisationen med en lastbilschaufför som får ta stort eget ansvar för att planera sitt arbete.

Om tjänsten
Som CE-chaufför hos oss kommer du att köra rivningsavfall och maskiner från och till våra arbetsplatser. Merparten av dina körningar kommer att vara inom Östergötland, men längre sträckor med övernattning kan i vissa fall förekomma. Du är ensam i din roll och en viktig del i arbetet blir att planera och prioritera dina körningar så effektivt och miljömässigt som möjligt. Du kommer även att ansvara för kontroll och skötsel av fordonet.

Du kommer att köra en lastbil med släp (krokbil/lastväxlare).

Vi erbjuder dig ett flexibelt arbete med frihet under ansvar. Du kommer ha varierande körningar och utgångspunkten är fasta arbetstider 7–16, måndag-fredag. Dessutom är vi ett härligt gäng som trivs med varandra!

Vem är du?
Vi ser gärna att du har erfarenhet av en liknande tjänst, där du behövt planerat din egen körning. CE-körkort, YKB och ADR är ett krav för tjänsten. Har du andra fordonsbehörigheter för lastmaskin ser vi det som meriterande. Har du kunskap om avfallsförordningen ser vi det som ett plus. Din svenska är god i tal och skrift.

Som person är du ansvarstagande, planerande och serviceinriktad. Du behöver vara flexibel i ditt arbete och snabbt kunna förändra din ursprungliga plan när det krävs. Det råder ett prestigelöst arbetsklimat hos oss och alla är beredd att hjälpa till där det behövs, självklart delar du det synsättet med oss.

Annat bra att veta
Bland våra uppdragsgivare finns statliga myndigheter med krav om säkerhetsklassning. Slutkandidater kommer därför genomgå säkerhetsprövning enligt vedertagna rutiner.
Krav på svenskt medborgarskap.

Tjänsten är heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning. Du utgår från vårt kontor i Norrköping.

Eventuella frågor om tjänsten besvaras av rekryteringskonsult Lina Haglund från Jobbet.se, 070-7772373

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdag som är den 7 februari. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Jobbet.se

Placering

Norrköping

Dela jobbannonsen

Anmäl annons